about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

دولت بریتانیا، اخیراً، شواهد و مدارک حمله سایبری مداوم روسیه به 16 عضو ناتو را در اختیار این کشورها قرار داد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ دولت بریتانیا، با طرح ادعای حملات سایبری مداوم روسیه به زیرساخت‌های 16 عضو در طول 18 ماه گذشته، اعلام کرد که اسناد و مدارک این حمله را در اختیار 16 کشور ناتو قرار داده است.

بر اساس اظهارات جرمی هانت، وزیر امور خارجه بریتانیا، حداقل 16 عضو ناتو در طول 18 ماه گذشته زیر آتش حملات سایبری روسیه بوده‌اند.

هانت در ادامه سخنان خود مدعی شد که دستگاه‌های اطلاعاتی روسیه، یک کمپین جهانی را با هدف مختل ساختن زیرساخت‌های حیاتی آغاز کرده است. بر اساس برنامه‌ریزی‌ها، وی در روزهای آینده، طی کنفرانس امنیت سایبری ناتو در لندن، این اتهامات را در حضور ینس استولنبرگ (Jens Stoltenberg)، دبیر کل ناتو، مطرح خواهد کرد.

وی در این مورد گفت:

این کمپین جهانی، علاوه بر زیرساخت‌های حیاتی، برای به مخاطره انداختن شبکه‌های مرکزی دولت‌ها نیز تلاش می‌کند. من می‌توانم فاش کنم که در طول 18 ماه گذشته، مرکز امنیت سایبری بریتانیا، اطلاعات و ارزیابی خود از حملات سایبری روسیه به اقصی نقاط جهان را با 16 عضو ناتو و برخی کشورهای خارج از این اتحاد نظامی، به اشتراک گذاشته است.

بر اساس ادعاهای مطرح شده از سوی دولت بریتانیا، علاوه بر تهدیدات یاد شده، پویش‌های انتشار اطلاعات غلط در فضای مجازی نیز همچنان با هدف تأثیرگذاری بر انتخابات کشورهای غربی، ادامه دارد.

هانت در این مورد گفت:

ما، همگی با هم گزینه‌هایی برای پاسخ دادن به هرگونه حمله داریم و باید برای استفاده از این گزینه‌ها آماده باشیم.

تازه ترین ها
رهگیری
1404/08/29 - 15:19- جرم سایبری

رهگیری ۵۵ میلیون دلار رمزارز مرتبط با سایت‌های دزدی دیجیتال

یوروپل روز چهارشنبه اعلام کرد که تحقیق‌کنندگان در یک عملیات بین‌المللی توانستند از طریق پرداخت هزینه خدمات پلتفرم‌ها با رمزارز، اطلاعاتی درباره شبکه‌های مجرمانه پشت سایت‌های استریم غیرقانونی به دست آورند.

تایید
1404/08/29 - 15:12- جرم سایبری

تایید سرقت اطلاعات از شرکت لاجیتک

شرکت تولیدکننده فناوری لاجیتک روز جمعه اسنادی را نزد کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا ثبت کرد که به یک حادثه اخیر امنیت سایبری مربوط می‌شود؛ حادثه‌ای که در آن از یک آسیب‌پذیری روز صفر سوءاستفاده شده بود.

شهادت
1404/08/29 - 15:03- آمریکا

شهادت رئیس دفتر بودجه کنگره مبنی بر اخراج هکرها از سیستم‌های ایمیلی

رئیس دفتر بودجه کنگره روز سه‌شنبه صبح به قانون‌گذاران اعلام کرد که این نهاد پس از حمله سایبری که دو هفته پیش افشا شد، هکرها را از سیستم‌های خود خارج کرده است.