about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

شرکت فیس‌بوک به منظور ارائه اینترنت رایگان ماهواره‌ای در حال راه‌اندازی 2 ایستگاه زمینی است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، به نقل از «Spectrum IEEE»؛ به تازگی گزارشی منتشر شده است که نشان می‌دهد 2 رصدخانه‌ی جدید در مونت ویلسون کالیفرنیا در حال تأسیس هستند که روی ستاره‌ها تمرکز ندارند؛ بلکه به عنوان اولین مرکزی به منظور پشتیبانی از سامانه‌های ارتباطات لیزری فیس‌بوک طراحی شده‌اند تا بتوان با ماهواره‌های موجود در مدار تماس برقرار کرد.

مجوزهای صادر شده در لس‌آنجلس نشان می‌دهد که شرکت کوچکی با نام پوینت ویو (PointView Tech)، در حال ایجاد 2 رصدخانه جداگانه در قله کوه مونت ویلسون است. پوینت ویو در سال گذشته توسط فیس‌بوک تأسیس شد تا روی توسعه ماهواره‌ای به نام آتنا (Athena)، تحقیق کند. هدف کارشناسان بررسی این موضوع بود که آیا می‌تواند از سیگنال‌های رادیویی باند ای (E)، برای ایجاد پهنای باند ثابت در مناطق دور از دسترس یا محرم استفاده کرد یا خیر.

هر چند که مجوزهای موردنیاز پوینت ویو، به علت تعطیلی دولت آمریکا، هنوز از سوی کمیسیون ارتباطات فدرال (FCC) آماده نشده‌اند؛ اما با توجه به اسناد موجود، این شرکت احتمالاً قصد دارد روی آتنا و فضاپیماهای آینده از فناوری لیزر استفاده کند.

شرکت فیس‌بوک از مدت‌ها قبل به فناوری ارتباطات لیزری توجه نشان داده بود؛ زیرا از سرعت و پهنای باند بسیار بیشتری نسبت به گیرنده‌های رادیویی برخوردار بوده، امکان هک کردن یا تداخل آن‌ها بسیار کمتر است. اگرچه موانعی مانند ابرها می‌توانند چالش آفرین باشند.

فیس‌بوک امواج میلی‌متری باند ای را در زمان آزمایش پهپاد آکیولا (Aquila) و پیش از لغو کردن پروژه‌ی آن توسعه داده بود. همچنین آزمایش فناوری لیزری موردبحث توسط شرکت آلمانی «Mynaric» نشان داد که به کمک آن بین ایستگاه زمینی و هواپیمایی که در حال پرواز است، یک لینک ارتباطی با توان انتقال اطلاعات 10 گیگابیت اطلاعات در ثانیه به وجود می‌آید. با وجود این همچنان ارتباط احتمالی آن با فیس‌بوک در تحقیقات یاد شده تأیید یا تکذیب نشده است.

ساخت رصدخانه‌های یاد شده از جولای 2018 آغاز شده و در اواسط دسامبر 2019 پایان می‌یابد. زمانی که سامانه‌های لیزری راه‌اندازی شوند، احتمالاً از این مراکز به عنوان ایستگاه‌های زمینی نوری استفاده خواهد شد. از این فرستنده‌ها برای ارسال پرتوهای لیزری به پهپادهای و ماهواره‌ها بهره گرفته می‌شود.

رایچل آنیستو (Raichelle Aniceto)، از محققان پروژه یاد شده، معتقد است ماهواره‌های لیزری فواید بسیاری به کشورهای در حال توسعه دارند. برای مثال این مناطق با دسترسی به اینترنت فرصت‌های بهتری را در زمینه آموزش و پروش و کسب‌وکار به دست می‌آورند. همچنین این فناوری، مردمی را که در مناطق محروم قرار دارند به اینترنت متصل می‌کند.

آنیستو توضیح داد که اینترنت ماهواره‌ای ارائه شده از مدار جئو (GEO)، علاوه بر این که پهنای باند بالاتری را در اختیار مخاطب قرار می‌دهد، نسبت به نمونه‌های رادیویی دارای وزن و اندازه‌ی کمتری بوده و انرژی کمتری مصرف می‌کند.

پوینت ویو اعلام کرد ماهواره آتنا در اوایل 2019 به فضا پرتاب می‌شود.

تازه ترین ها
ابزارهای
1404/02/17 - 14:50- هوش مصنوعي

ابزارهای جدید هوش مصنوعی در پینترست

پینترست ابزارهای جدید هوش مصنوعی را به جستجوی بصری اضافه می‌کند.

نامزد
1404/02/17 - 13:52- آمریکا

نامزد سایبری ترامپ به‌دنبال بازنگری در حملات دیجیتال

کیتی ساتن، نامزد پیشنهادی دونالد ترامپ برای سمت معاون وزیر دفاع در امور سیاست‌های سایبری، روز سه‌شنبه اعلام کرد در صورت تأیید، سیاست‌های مربوط به عملیات تهاجمی سایبری را بازنگری خواهد کرد.

هک
1404/02/17 - 13:43- جرم سایبری

هک تعدادی از ایستگاه‌های آی هارت رادیو

چندین ایستگاه رادیویی متعلق به شرکت آی هارت مدیا در ماه دسامبر هدف حمله سایبری قرار گرفتند و طی آن، شماره‌های تأمین اجتماعی، اطلاعات مالی و سایر جزئیات شخصی افراد فاش شد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.