about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

رئیس سرویس امنیتی رژیم صهیونیستی مسئولیت عدم ردیابی و مقابله با عملیات طوفان‌الاقصی از سوی حماس را برعهده گرفت.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ رونن بار (Ronen Bar)، رئیس سرویس امنیتی رژیم صهیونیستی موسوم به شین‌بت (Shin Bet) مسئولیت حمله خونین حماس در 7 اکتبر امسال به نام طوفان‌الاقصی را که منجر به کشته شدن بیش از 1400 اسرائیلی شد، بر عهده گرفت.

وی  در پیامی به کارمندان شین‌بت و خانواده‌هایشان اذعان کرد :

«علی‌رغم اقداماتی که انجام دادیم، متأسفانه نتوانستیم هشدار اولیه کافی برای جلوگیری از حمله را ایجاد کنیم.»

این نامه در اختیار آسوشیتدپرس قرار گرفته است.

شین‌بت تلاش‌های رژیم غاصب برای ردیابی و نظارت بر مبارزان فلسطینی را رهبری می‌کند. سایت خبری اسرائیلی «Ynet» گزارش داد که در آستانه حمله، بار به دلیل فعالیت غیرعادی در غزه به دفتر احضار شده بود، اما طبق این گزارش، مقامات بر این باور بودند که تنها یک حمله محدود صورت خواهد گرفت و انتظار چنین حمله بزرگی را نداشته‌اند.

منبع:

تازه ترین ها
رکوردشکنی
1404/05/20 - 11:44- آسیا

رکوردشکنی سود فصلی KT در سه‌ماهه دوم

شرکت KT روز دوشنبه اعلام کرد که در سه‌ماهه دوم سال به بالاترین میزان سود عملیاتی خود در تاریخ فعالیتش رسیده و برای نخستین بار از مرز یک تریلیون وون (معادل ۷۲۰ میلیون دلار) عبور کرده است.

حمله
1404/05/20 - 11:38- جرم سایبری

حمله سایبری به یِس۲۴

یِس۲۴، بزرگ‌ترین کتاب‌فروشی آنلاین کره جنوبی و یکی از مهم‌ترین پلتفرم‌های فروش بلیت، بامداد دوشنبه دوباره هدف حمله سایبری قرار گرفت و وب‌سایت و اپلیکیشن آن از دسترس خارج شد.

تداوم
1404/05/20 - 11:28- آمریکا

تداوم حمایت آژانس امنیت سایبری آمریکا از برنامه شناسایی آسیب‌پذیری‌ها

آژانس امنیت سایبری و امنیت زیرساخت آمریکا اعلام کرد با وجود بحران مالی آوریل، همچنان از برنامهCVE که تمامی آسیب‌پذیری‌های سایبری عمومی را فهرست می‌کند، حمایت خواهد کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.