about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

انتشار شده در تاریخ

ادوارد اسنودن نامزد جایزه صلح نوبل

موسسه خبری سایبربان: معرف‌های اسنودن از تلاش‌های وی برای افشای برنامه‌های گسترده جاسوسی دولت آمریکا به عنوان ابزاری برای جاری شدن صلح در جهان یاد کرده‌اند. «بارد ویگار» وزیر پیشین محیط زیست نروژ و «اسنرد والن» هر دو در نامه‌ای نام اسنودن را به کمیته جوایز نوبل معرفی کرده‌اند.

همزمان با انتشار خبر نامزدی ادوارد اسنودن برای دریافت جایزه نوبل صلح، «جیم کلپر» مدیر کل سرویس جاسوسی آمریکا خواستار بازگردانده شده اسنادی شد که به گفته وی اسنودن «دزدیده» است.

کلپر که در کنگره آمریکا سخن می‌گفت، ادعا کرد که اقدام‌های افشاگرانه ادوارد اسنودن در یک سال گذشته، به امنیت ملی آمریکا ضربه زده و باعث شده نهادهای اطلاعاتی این کشور فرصت دسترسی به اطلاعات بسیار سودمندی را که از طریق شرکای امنیتی خود کسب می‌کردند، از دست بدهند.

ادوارد اسنودن که پیش‌ از این کارمند نهادهای امنیتی و اطلاعاتی آمریکا بوده، سال گذشته میلادی پس از ترک آمریکا مدارکی را در اختیار رسانه‌ها گذاشت که از جاسوسی گسترده سازمان امنیت ملی آمریکا (ان‌اس‌ای) از شهروندان و رهبران سراسر جهان پرده برداشت. وی اکنون در روسیه به سر می‌برد.
تازه ترین ها
همکاری
1404/05/27 - 12:12- آمریکا

همکاری فاکسکان و سافت‌بانک در پروژه استار گیت

فاکسکان و سافت‌بانک تجهیزات مرکز داده را در اوهایو برای پروژه استار گیت تولید می‌کنند.

میزان
1404/05/27 - 12:07- اروپا

میزان پوشش بیمه سایبری در سال 2025

تنها ۴۷ درصد از مشتریان واجد شرایط، پوشش بیمه سایبری در سال ۲۰۲۵ دارند.

نیمی
1404/05/27 - 11:56- اقیانوسیه

نیمی از کاربران اینترنت استرالیا قربانی جرایم سایبری

طبق گفته مؤسسه جرم‌شناسی استرالیا، تقریباً نیمی از کاربران اینترنت در این کشور، قربانی جرایم سایبری هستند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.