about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

شرکت سیستم‌های البیت، آمریکا، فناوری نظارتی جدید را در سیستم کنترل ادغام می‌کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ شرکت سیستم‌های البیت از آمریکا از ادغام موفقیت‌آمیز لایه دیگری از شناسایی تهدید در سیستم فرماندهی و کنترل «TORCH» البیت، مورد استفاده گشت مرزی ایالات متحده، خبر داد.

سیستم تشخیص زمینی خطی (LGDS) شرکت سینتلا (Sintela)، موسوم به اونیکس (Onyx)، به منظور پشتیبانی از سیستم دیوار مرزی در امتداد مرز جنوبی آمریکا نظارت سطحی و زیر زمینی و ردیابی تهدید را فراهم می‌کند. این سیستم، یک لایه امنیتی اضافه شده به دیوار مرزی فولادی و بتونی را ارائه می‌دهد. سیستم‌های البیت از آمریکا آماده ارائه و نصب LGDS نوآورانه است که به‌طور خودکار تهدیدات را با استفاده از فناوری یادگیری ماشینی شناسایی می‌کند.

جوئل فردریچ (Joel Friederich)، معاون فرماندی، کنترل، ارتباطات، کامپیوترها و اطلاعات (C4I) و سیستم‌های امنیت داخلی شرکت گفت :

«عوامل گشت مرزی به کمک هوش مصنوعی و خودکاری سیستم تورچ می‌توانند وظایف امنیت ملی خود را ایمن‌تر و با کیفیت‌تر انجام دهند. ما از همکاری با سینتلا و تبدیل شدن سیستم‌های البیت به توزیع کننده انحصاری سیستم LGDS پیشرو و کاملاً سازگار بسیار خوشحال هستیم.»

سینتلا، که مقر آن در انگلیس است و دفاتری در سراسر جهان دارد، با داشتن تجربه کار در پروژه‌های پیچیده زیرساختی مانند سیستم دیوار مرزی ایالات متحده یک رهبر جهانی در زمینه فناوری پیشرفته سنجش محسوب می‌شود.

سیستم‌های البیت پیمانکار اصلی برنامه برج‌های ثابت متحد (IFT) است که بیش از 7000 مایل مربع از حفاظت در مرزهای جنوبی را با فناوری نظارتی دوربرد فراهم می‌کند. برنامه IFT با استفاده از نوآوری انضباطی این شرکت به عنوان ارائه دهنده استثنایی در زمینه امنیت سایبری، برنامه و عملکرد کلی سیستم شهرت خود را کسب کرده است. انتظار می‌رود تجربه این شرکت با IFT برای مهندسان نیروی زمینی و گشت مرزی آمریکا بسیار مفید باشد، زیرا آنها زیرساخت‌های فناوری را به عنوان یك بخش جدایی‌ناپذیر از سیستم دیوار مرزی می‌سازند.

منبع:

تازه ترین ها
خرید
1404/07/15 - 16:28- آمریکا

خرید میلیاردها دلار تجهیزات تراشه آمریکایی توسط چین

قانون‌گذاران آمریکایی معتقدند که تولیدکنندگان تراشه چینی ۳۸ میلیارد دلار ابزار از ایالات متحده و متحدانش خریداری کرده‌اند.

رونمایی
1404/07/15 - 15:35- هوش مصنوعي

رونمایی از یک عامل هوش مصنوعی توسط گوگل

گوگل از یک عامل مبتنی بر هوش مصنوعی برای شناسایی و رفع خودکار آسیب‌پذیری‌ها رونمایی کرد.

اختراع
1404/07/15 - 14:42- ابزارهای هوشمند

اختراع فناوری بده‌بستان پهپادها در وسط آسمان

محققان چینی سیستم جدیدی اختراع کرده‌اند که به پهپادها اجازه می‌دهد در حین پرواز، ابزار و تجهیزاتی را بین خود مبادله کنند.