about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

انتشار شده در تاریخ

ادعای هک میلیاردی کره شمالی

هکرهای کره شمالی بیش از یک میلیارد دلار از نهادهای مالی جهان سرقت کرده‌اند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ کارشناسان امنیت سایبری مدعی شدند که نهادهای مالی در بیش از 11 کشور جهان هدف سرقت سایبری هکرهای وابسته به کره شمالی قرار گرفته اند. این هکرها بیش از یک میلیارد دلار از سراسر جهان را سرقت کرده اند و برای حکومت این کشور تامین مالی می کنند.

روزنامه آمریکایی پلیتیکو در مقاله مفصلی به شرح عملیات هکرها و حمله سایبری آنها پرداخته و می نویسد شرکت فایر آی (FireEye) از این گروه با نام «APT38» یاد کرده و گفته است آنها در سال ۲۰۱۶ با حمله سایبری به بانک های جهان، بزرگ ترین سرقت سایبری در تاریخ را انجام داده اند و این حملات همچنان در جریان است.

کره شمالی طی چند سال گذشته با تکمیل کردن ارتش های سایبری خود، مخرب ترین حمله های دیجیتالی در سراسر جهان را مرتکب شده و از این راه درآمد کسب می کند.

وزارت دادگستری فدرال آمریکا در سال ۲۰۱۴ علیه «پارک جین هیوک» از کره شمالی اعلام جرم کرد.

این شخص به سایت شرکت سونی حمله سایبری کرد، ۸۰ میلیون دلار از بانک بنگلادش به سرقت برد و بدافزار واناکری (WannaCry) را در فضای دیجیتالی منتشر ساخت.

شرکت امنیت سایبری فایر آی طی گزارشی ادعا کرد «گروه لازاروس»، هکرهای وابسته به دولت کره شمالی عمدتا نهادهای مالی سراسر جهان را مورد حمله قرار می دهند و میلیون ها دلار از کشورهای مختلف را به نفع پیونگ یانگ به سرقت می برند. آنها از نرم افزاری استفاده می کنند که نمی شود آن را ردیابی کرد و به طور میانگین تا ۱۱۵ روز می تواند در شبکه سایت هدف قرار گرفته پنهان بماند و فعالیت کند.

به گفته ساندرا جویس، نایب رئیس اطلاعات جهانی شرکت فایر آی، این گروه هکری خطرناک، با تخریب و آسیب رساندن به شبکه های مالی جهانی، ماموریت خود را در سرقت پرحجمش انجام می‌دهد.

تازه ترین ها
توسعه
1404/11/19 - 09:10- سایرفناوری ها

توسعه چارچوب تشخیص دیپ‌فیک در بریتانیا

دولت بریتانیا در حال توسعه یک چارچوب تشخیص دیپ‌فیک برای شناسایی محتوای مضر تولید شده توسط هوش مصنوعی است.

هشدار
1404/11/19 - 08:26- اروپا

هشدار آلمان نسبت به حساب‌های مقامات ارشد در پلتفرم سیگنال

آلمان نسبت به حملات فیشینگ علیه حساب‌های کاربری شخصیت‌های ارشد در سیگنال هشدار داد.

بررسی
1404/11/19 - 06:16- آسیا

بررسی حملات سایبری علیه نهادهای دولتی آذربایجان

حملات سایبری که بخش‌های دولتی و بانکی را در آذربایجان هدف قرار داده بودند، بررسی شدند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.