about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

انتشار شده در تاریخ

ادعای هک شبکه‌های دموکرات توسط ایران

به گزارش واحد هک و نفوذ سایبربان؛ جان مک‌آفی مؤسس شرکت امنیتی مک‌آفی که به علت ارتکاب برخی جرائم شخصی مدت‌ها تحت پیگرد قضایی بوده، هک شدن شبکه رایانه‌ای کمیته ملی دموکراتیک وابسته به حزب دموکرات آمریکا را به گردن ایران انداخته است.

درحالی‌که در ماه‌های اخیر این حملات و حملات مشابه به دولت روسیه نسبت داده‌شده بود، حالا منابع خبری آمریکایی پای ایران و کره شمالی را هم به میان کشیده‌اند.

مک‌آفی مدعی است منابعی که وی در بخش تاریک و زیرزمینی وب دارد معتقدند هک کمیته ملی دموکراتیک کار ایران بوده و وی نیز قطعاً با این امر موافق است. رسانه‌های آمریکایی برای اثبات ادعای خود در این زمینه به نقل نمونه‌هایی از توانمندی هکرهای ایرانی در زمینه هدایت کاربران سایت توییتر به آدرسی دیگر در سال 2009 و هک کردن وزارت دادگستری آمریکا در ابتدای سال 2016 پرداخته‌اند.

مک‌آفی در توضیح انگیزه‌های ایرانیان برای این کار گفته است: آن‌ها ترامپ را نیرویی بی‌ثبات کننده در درون آمریکا می‌دانند و لذا مایل به ریاست جمهوری وی هستند.

وی در پاسخ به این سؤال که چرا روسیه را در این کار دخیل نمی‌داند، گفته است: اگر همه شواهد روسیه را مقصر نشان دهد، پس با قاطعیت 100 درصد باید گفت که کار روس‌ها نیست. هرکسی که توانایی انجام چنین اقدام‌های هکری پیچیده‌ای را داشته باشد می‌تواند با تلاش کمتری ردپای خود را مخفی کند یا کاری کند که به نظر برسد هک کردن کار افراد دیگری است. در دنیای امنیت سایبر همه می‌دانند که ابزار شناسایی عوامل هک به‌شدت غیرموثر هستند.

گاهی این ابزار به‌درستی یک بچه 15 ساله را عامل هک می‌دانند. مثل پسر بچه‌ای که کمتر از یک سال قبل اف بی آی را هک کرد؛ اما آن‌ها برای شناسایی گروه‌های بزرگ و پیچیده هکری مانند گروه‌هایی که دولت روسیه اداره می‌کند، کاملاً غیرموثر هستند.

مک‌آفی در پاسخ به سؤالی در مورد عامل حمله هکری به شرکت Dyn که روز جمعه دسترسی به ده‌ها سایت مشهور را ناممکن کرد، گفت: کارشناسان بخش تاریک وب کره شمالی را مسئول این حمله می‌دانند. وی بخشی موسوم به اداره 121 را عامل این حمله معرفی کرد. این نهاد جنگ سایبری کره شمالی محل فعالیت تقریباً 2000 هکر موردحمایت دولت است. به گفته مک‌آفی این نهاد دولتی توانایی چنین کاری را دارد و آن‌ها با ردگم کردن تلاش کرده‌اند این کارها را به روسیه و چین یا گروه‌هایی در داخل آمریکا نسبت بدهند. این ادعاها توسط منابع مستقل تأیید نشده است.

تازه ترین ها
اقتصاد
1404/05/28 - 17:29- آسیا

اقتصاد عملیات‌های کلاهبرداری سایبری در جنوب شرقی آسیا

به گفته کارشناسان، عملیات‌های کلاهبرداری سایبری در جنوب شرقی آسیا بخشی از یک صنعت غیرقانونی گسترده و در حال تکامل است.

رونمایی
1404/05/28 - 17:13- هوش مصنوعي

رونمایی از اولین خانواده مجازی اماراتی به رهبری دختر هوش مصنوعی

سازمان دیجیتال دبی از اولین خانواده مجازی اماراتی به رهبری دختر هوش مصنوعی به نام «لطیفه» رونمایی کرد.

آموزش
1404/05/28 - 12:18- هوش مصنوعي

آموزش متخصصان محلی در مالزی توسط هواوی

هواوی متعهد شده است که تحت یک ابتکار جدید، 30 هزار متخصص محلی را در مالزی آموزش دهد.