about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی، موساد مدعی شده که اسنادی درباره فعالیت هسته‌ای نامتعارف ایران، به دست آورده است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ موساد در تازه‌ترین ادعای خود، اعلام کرد که طی بررسی عکس‌های ماهواره‌ای و مدارک موجود، شواهد جدیدی در مورد فعالیت هسته‌ای نظامی مخفیانه ایران در فوردو، کشف کرده است.

مؤسسه مطالعاتی علم و امنیت بین‌الملل (Institute for Science and International Security)، طی گزارشی، این کشف را بسیار مهم و تأثیرگذار توصیف کرد و مدعی شد که این اسناد، نشان می‌دهند که ایران همچنان درباره تأسیسات و ماهیت فعالیت‌های هسته‌ای خود، به جامعه جهانی، دروغ می‌گوید.

بر اساس گزارش منتشرشده ازسوی نهادهای اطلاعاتی رژیم اشغالگر قدس، موساد، در ژانویه سال 2018، متوجه شد که شرایط تأسیسات هسته‌ای ایران، به 5 سال پیش و قبل از توافق هسته‌ای، بازگشته است.

نهادهای اطلاعاتی غربی و صهیونیستی، پیش از این، در سال 2009 نیز مدعی شده بودند که موفق به کشف فعالیت‌های هسته‌ای نظامی در فوردو، شده بودند. این ادعا، در آن زمان، تحریم‌های شدیدی را به جمهوری اسلامی ایران تحمیل کرد.

اکنون اندیشکده یادشده، در گزارش خود مدعی است که اصرار ایران، برای باز نگه داشتن سایت هسته‌ای فوردو، طی شکل‌گیری توافق برجام، به منظور تداوم استقرار تجهیزات زیرزمینی این نیروگاه، برای پیگیری فعالیت‌های هسته‌ای مخرب و نظامی، بوده است.

دیوید آلبرایت (David Albright)، مدیر اندیشکده علم و امنیت بین‌الملل، اخیراً در مصاحبه با وبگاه اورشلیم پست، مدعی شد که 3 هزار سانتریفیوژ IR-1، در سایت فوردو وجود دارد که می‌تواند به طور بالقوه، برای تولید 2 بمب اتمی در سال، مورد استفاده قرار گیرد.

تازه ترین ها
پیش‌بینی
1404/10/03 - 16:29- هوش مصنوعي

پیش‌بینی جهش‌های ویروس آنفولانزا توسط هوش مصنوعی

مدل‌های مبتنی بر هوش مصنوعی به محققان کمک می‌کنند تا جهش‌های ویروس آنفولانزا را پیش‌بینی کنند.

تغییر
1404/10/03 - 15:29- هوش مصنوعي

تغییر چرخه تولیدکنندگان تراشه با رشد هوش مصنوعی

رشد هوش مصنوعی، چرخه تولیدکنندگان تراشه حافظه را تغییر داده است.

آزمایش
1404/10/03 - 15:07- هوش مصنوعي

آزمایش دوربین‌های هوش مصنوعی در خیابان‌های یونان

یونان دوربین‌های راهنمایی‌ورانندگی مجهز به هوش مصنوعی را در آتن آزمایش کرد.