about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

به گفته کارشناسان، مایکروسافت نرم‌افزارهای جاسوسی یک شرکت اسرائیلی را مسدود کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبریان؛ مایکروسافت مدعی شد که ابزارهای توسعه یافته به‌وسیله یک شرکت اجیر شده برای هک اسرائیلی را مسدود کرده که برای جاسوسی بیش از 100 نفر در سراسر جهان از جمله سیاستمداران، فعالان حقوق بشر، روزنامه‌نگاران، دانشگاهیان و مخالفان سیاسی استفاده شده است.

مایکروسافت یک به‌روزرسانی نرم‌افزاری را صادر و با «Citizen Lab» در دانشگاه تورنتو همکاری کرد تا در مورد تلاش‌های شرکت مخفی اسرائیلی تحقیق کنند. Citizen Lab گفت که این شرکت با نام‌های مختلفی از جمله کاندیرو (Candiru) شناخته می‌شود و طبق افسانه‌ها کاندیرو یک ماهی انگلی است که در آمازون یافت می‌شود و به قسمت‌های خصوصی انسان حمله می‌کند.

مایکروسافت اعلام کرد افراد هدف حملات دقیق جاسوس‌افزار اسرائیلی در مناطقی در فلسطین، سرزمین‌های اشغالی، ایران، لبنان، یمن، اسپانیا، انگلستان، ترکیه، ارمنستان و سنگاپور واقع شده‌اند. مایکروسافت اهداف را نام نبرد، اما آنها را به طور کلی بر اساس دسته‌بندی توصیف کرد.

Citizen Lab توضیح داد که زیرساخت‌های جاسوسی Candiru شامل وب‌سایت‌هایی هستند که خود را به عنوان سازمان‌های حامی مانند سازمان عفو ​​بین‌الملل و «Black Lives Matter» معرفی می‌کنند.

گزارش‌های مایکروسافت و Citizen Lab به نوعی صنعت مبهم و پردرآمد فروش ابزارهای پیچیده هک اسرائیلی به دولت‌ها و سازمان‌های اجرای قانون اشاره دارند. منتقدان معتقدند که این ابزارها اغلب به‌وسیله دولت‌های مستبد علیه افراد بی‌گناه مورد سوءاستفاده قرار می‌گیرند.

مایکروسافت در یک پست وبلاگ نوشت :

«جهانی که شرکت‌های خصوصی در آن سلاح‌های سایبری را تولید می‌کنند و می‌فروشند، برای مصرف کنندگان، مشاغل در هر اندازه و دولت خطرناک‌تر است.»

به گفته کارشناسان، تلاش‌ها برای رسیدن به نمایندگان کاندیرو بی‌نتیجه بود.

مایکروسافت ادعا کرد که مدل تجاری شرکت‌هایی مانند Candiru، فروش خدمات خود به آژانس‌های دولتی است که بعداً اهداف را انتخاب می‌کنند و عملیات را انجام می‌دهند.

طبق مطالب منتشر شده از سوی Citizen Lab، شرکت کاندیرو پیشنهاداتی را برای خدمات هك و گزینه‌های هك جداگانه ارائه می‌کرده است؛ این شرکت با پرداخت 16 میلیون یورو (18.9 میلیون دلار) به مشتری اجازه می‌دهد تا همزمان 10 دستگاه را در یک کشور واحد کنترل کند. با پرداخت 5.5 میلیون یورو اضافی (6.5 میلیون دلار) نیز می‌توان 25 دستگاه دیگر را در 5 کشور دیگر کنترل کرد.

Citizen Lab گفت که نرم‌افزارهای جاسوسی کاندیرو رایانه‌ها، دستگاههای تلفن همراه و حساب‌های ابر را هدف قرار می‌دهند.

مایکروسافت در بیانیه‌ای مدعی شد که تلاش گسترده‌تری برای نمایش خطرات ناشی از شرکت‌های هک اسرائیلی انجام شده است. شرکت آمریکایی در دادخواست خود علیه «NSO Group»، مستقر در اراضی اشغالی و شاید برجسته‌ترین شرکت جاسوسی خصوصی تهاجمی، از فیس‌بوک پشتیبانی کرد.

فیس‌بوک در سال 2019 یک دادخواست مدنی فدرال تنظیم و ادعا کرد که گروه NSO حدود 1400 کاربر سرویس پیام‌رسان رمزگذاری شده واتس‌آپ را با جاسوس‌افزار بسیار پیشرفته هدف قرار داده است.

منبع:

تازه ترین ها
حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای طرف‌دار اسرائیل مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

خودزنی
1404/03/27 - 19:26- آسیا

خودزنی پدافند هوایی رژیم صهیونیستی

بر اثر حمله سایبری و نفوذ به سامانه پدافندی رژیم صهیونیستی، موشک رهگیر کنترل خود را از دست می‌دهد و به خود شلیک می‌کند.

تبدیل
1404/03/27 - 14:14- هوش مصنوعي

تبدیل سیگنال‌های مغزی به کلمات توسط هوش مصنوعی

دانشمندان با استفاده از هوش مصنوعی سیگنال‌های مغزی را به کلمات تبدیل می‌کنند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.