about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

مجری طرح تأمین برق مراکز استخراج شرکت توانیر که یکی از زیرمجموعه‌های وزارت نیرو است، گفته در طول سال گذشته ۱٬۴۵۰ مرکز مجاز استخراج ارز دیجیتال در سراسر کشور راه‌اندازی شده است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان و به نقل از خبرگزاری صداوسیما، محمد خدادادی بهلولی، مجری طرح تأمین برق مراکز استخراج، با بیان اینکه تهران رتبه نخست کشف مراکز استخراج غیرمجاز را دارد، گفت:

استان‌های خوزستان، اصفهان، خراسان رضوی و آذربایجان رتبه‌های بعدی کشف مراکز غیرمجاز استخراج رمزارز را در اختیار دارند.

وی با بیان اینکه مراکز مجاز استخراج رمز ارز در سال ۱۴۰۰ بیش از ۳۱۱ میلیون کیلووات ساعت برق مصرف کرده اند، افزود:

این در شرایطی است که فروش برق در ماه‌های سرد و گرم سال به این مراکز متوقف بوده است.

مجری تأمین برق مراکز استخراج رمز ارز ادامه داد:

در استان‌های کرمان، آذربایجان غربی و البرز بیشترین مراکز مجاز استخراج رمزارز راه‌اندازی شده است.

خدادادی با بیان اینکه در سال ۱۴۰۰ بیش از ۴۳۲ مرکز غیرمجاز رمزارز کشف شده است، گفت:

همه‌ دستگاه‌های کشف شده توقیف و هرگز تحویل داده نخواهند شد. همچنین برق مشترک بطور دائم قطع و جریمه‌های سنگین نیز تعیین خواهد شد.

تازه ترین ها

والدین ایتالیایی شمشیر را برای شبکه‌های اجتماعی از رو بستند

خانواده‌های ایتالیایی جنگ تازه‌ای را علیه غول‌های شبکه‌های اجتماعی آغاز کرده‌اند؛ نبردی بر سر سلامت روان کودکان.

ربات‌های
1404/07/16 - 07:23- ابزارهای هوشمند

ربات‌های اپتیموس تسلا در فرش قرمز فیلم Tron: Ares حاضر شدند [تماشا کنید]

«جرد لتو»، ستاره فیلم Tron: Ares، در این فرش قرمز با یکی از ربات‌های تسلا که حرکات رزمی اجرا می‌کرد، روبه‌رو شد.

تعداد
1404/07/16 - 07:19- هوش مصنوعي

تعداد کاربران فعال هفتگی چت جی پی تی به ۸۰۰ میلیون نفر رسید

سم آلتمن مدیر ارشد اجرایی اوپن ای آی اعلام کرد تعداد کاربران فعال هفتگی چت جی پی تی به ۸۰۰ میلیون نفر رسیده است.