about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

آقای دیو پالمر «Dave Palmer»، اظهار کرد که دانشگاه ها باید نگران این حملات و سرقت اطلاعات باشند.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ مقامات بریتانیا ادعا کردند که هکرهای ایرانی اطلاعات حساس و مهمی مربوط به انرژی هسته‌ای و امنیت سایبری این کشور را سرقت کرده‌اند. همچنین مدعی شدند این اطلاعات از دانشگاه‌های این کشور سرقت شده است.

محققان امنیت سایبری مدعی شدند هکرهای ایرانی برخی دانشگاه‌های بزرگ و مهم انگلیس مانند آکسفورد (Oxford)، کمبریج (Cambridge) و ادینبورگ (Edinburgh) را هدف قرار داده و پس از سرقت اطلاعات، داده‌ها را برای فروش روی وبگاه‌های ایرانی قرار داده‌اند.

در آینده ای نزدیک، دور جدیدی از تحریم های آمریکا علیه ایران اعمال خواهد شد که نوامبر تاریخ شروع این تحریم ها اعلام شده است.

کارشناسان غربی مدعی شدند که پس از انتشار خبر هک برخی دانشگاه ها توسط روزنامه تلگراف، ترامپ ابراز نگرانی کرد و موجب شد که سرقت اطلاعات و تحریم های ایالات متحده در یک زمان رخ دهد و موجب منزوی شدن ایران شود.

در جریان این حمله سایبری رئیس اداره امنیت اطلاعات در دانشگاه ادینبورگ «Alistair Fenemore»، مدعی شد که هکر ها تلاش کردند با سرقت نام های کاربری و گذرواژگان صفحات ورود جعلی ایجاد نماییند تا با به دام انداختن قربانیان اطلاعات بیشتری را سرقت کنند.

افسر سابق «MI5» و «GCHQ»، آقای دیو پالمر «Dave Palmer»، اظهار کرد که دانشگاه ها باید نگران این حملات و سرقت اطلاعات باشند.

در ماه اوت کارشناسان امنیت سایبری در شرکت «Secureworka» مدعی شدند که هکرهای وابسته به دولت ایران، دانشگاه ها، موسسات علمی و برخی کمپین ها را هک کرده و اطلاعات آنها را سرقت کرده اند.

کارشناسان امنیت سایبری مدعی هستند که اطلاعات سرقت شده از طریق یک پیام رمزنگاری شده در «WhatsApp» و « Telegram» برای فروش گذاشته شده و این پیام رسان ها از طریق یک شماره تلفن همراه مربوط به ایران فعالیت می کنند.

شش ماه پیش وزارت دادگستری آمریکا طی گزارشی مدعی شد که هکرهای ایرانی تعداد زیادی از دانشگاه های سراسر جهان را هک کرده است. که در این راستا یکصد و چهل دانشگاه، سی شرکت و 5 سازمان دولتی هدف تهاجم سایبری قرار گرفتند و اطلاعات انها سرقت شده است. همچنین این هکرها اطلاعات، مقالات و پایان نامه های مربوط به 8 هزار نفر از اساتید این دانشگاه ها را سرقت کردند.

تازه ترین ها
پیش‌بینی
1404/11/17 - 17:24- هوش مصنوعي

پیش‌بینی خطر زوال عقل و سرطان توسط هوش مصنوعی

محققان دانشگاه ماساچوست، یک مدل هوش مصنوعی برای پیش‌بینی سن، خطر زوال عقل، جهش‌های توموری و سرطان، رونمایی کرده‌اند.

جدال بنیان‌گذار تلگرام با نخست‌وزیر اسپانیا

پدرو سانچز ادعاهای پاول دوروف مبنی بر اینکه ممنوعیت رسانه‌های اجتماعی، آزادی‌های آنلاین را تهدید می‌کند، رد کرد.

بررسی ممنوعیت استفاده کودکان از رسانه‌های اجتماعی در آلمان

حزب دموکرات مسیحی آلمان محدودیت‌های سنی برای استفاده از رسانه‌های اجتماعی برای افراد زیر ۱۶ سال را بررسی می‌کند.