about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

یک برنامه‌نویس مدعی شد به شبکه‌های شرکت راه‌آهن روسیه دسترسی پیداکرده است.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ یک برنامه‌نویس به نام «LMonoceros» با انتشار مقاله‌ای در وب‌سایت «Habr» مدعی شد به‌صورت تصادفی به شبکه‌های شرکت راه‌آهن روسیه و هزاران دوربین نظارتی آن دسترسی پیدا کرده است. 

این پژوهشگر مدعی است شبکه‌های شرکت را اسکن کرده و چون بسیاری از روترها رمز عبور کارخانه داشته و پسوردها از سوی کارکنان تغییر نکرده بودند، به هزاران دستگاه ازجمله دوربین‌های نظارتی، سیستم‌های کنترل تهویه مطبوع دسترسی پیداکرده است. 

بنا به گفته LMonocero، بیش از 20000 دستگاه در سراسر روسیه شناسایی‌شده که حدود 1000 دستگاه Mikrotik بوده و تعداد زیادی از آن‌ها همچون تلفن‌های IP، FreePBX و تجهیزات شبکه پسوردهای پیش‌فرض داشته‌اند. 

بسیاری از روترها بر روی آخرین نسخه فریم‌ورها کار کرده و با پسوردهای عادی محافظت می‌شده‌اند و آسیب‌پذیر هم نبوده‌اند، اما پیکربندی دستگاه‌ها به‌اشتباه انجام‌شده بوده است. 

برنامه‌نویس یادشده به بیش  از 10 هزار دوربین نظارتی Beward ،Axis و Panasonic دسترسی پیداکرده و تصاویر دوربین‌های پایانه‌ها، ایستگاه‌ها و دفاتر راه‌آهن را منتشر کرده است. 

منبع:

تازه ترین ها
کمبود
1404/07/13 - 09:24- آسیا

کمبود نیروی انسانی در نهاد امنیت سایبری کره جنوبی

یکی از نمایندگان پارلمان کره جنوبی اعلام کرد که نهاد نظارت بر امنیت سایبری این کشور با کمبود نیروی انسانی مواجه است، در حالی که تعداد تهدیدهای سایبری گزارش‌شده از سوی شرکت‌های داخلی به‌سرعت در حال افزایش است.

هشدار
1404/07/13 - 09:00- آمریکا

هشدار آژانس امنیت ملی آمریکا درباره پاپ‌آپ‌های جعلی

آژانس امنیت ملی آمریکا هشدار داده است که کاربران آیفون و اندروید باید در صورت مشاهده هرگونه پاپ‌آپ یا پیام غیرمنتظره روی صفحه‌نمایش، فوراً از تعامل با آن خودداری کنند، زیرا ممکن است قربانی حمله سایبری موسوم به کلیک فیکس شوند.

تنظیم
1404/07/12 - 17:14- هوش مصنوعي

تنظیم قانون هوش مصنوعی توسط مکزیک در بخش دوبله

مکزیک، پیش‌نویس قانونی را برای تنظیم هوش مصنوعی در دوبله و انیمیشن تهیه می‌کند.