about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

روزنامه «El Pais» اسپانیا از حمله سایبری به مراکز تحقیقات واکس کرونا در این کشور خبر داد. 

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ روزنامه اسپانیایی ال پائیس (El Pais) با استناد به منابعی که اطلاعاتی در مورد حملات سایبری در اختیار دارند مدعی شد هکرهای چینی اطلاعات مراکز تحقیقات و ساخت واکسن کرونا ویروس را سرقت کرده‌اند. 

پاز استبان (Paz Esteban)، مدیر مرکز ملی اطلاعات اسپانیا نسبت به افزایش حملات سایبری در این کشور در دوران قرنطینه هشدار داد.

استبان همچنین از تهاجم سایبری به بخش‌های حساسی چون بهداشت و داروسازی و شرکت‌ها و آزمایشگاه‌هایی که به دنبال ساخت کرونا ویروس هستند، خبر داد. 

نماینده شورای عالی اسپانیا در حوزه تحقیقات علمی اطمینان داده که این آژانس هیچ‌گونه سرقت اطلاعاتی را ثبت نکرده است. سه مرکز تحقیقاتی که روی واکس کرونا کار می‌کنند نیز اطلاعاتی در خصوص حملات سایبری در اختیار ندارند. 

در حال حاضر بیش از 10 پروژه در اسپانیا در رابطه با ساخت واکسن کرونا در حال اجرا هستند. داروهای اسپانیایی هنوز روی انسان آزمایش نشده‌اند.

طبق گزارش سازمان جهانی بهداشت، در حال حاضر حدود 180 پروژه در ارتباط با تولید واکسن کرونا در دنیا ثبت‌شده که 35 مورد از آن‌ها در حال آزمایش روی انسان هستند. 

وانگ ون بین، سخنگوی وزارت امور خارجه چین در واکنش به ادعای این روزنامه اعلام کرد:

ما به چنین اخباری که حدس و گمان هستند، توجه کردیم. امیدواریم طرفین مربوطه که تاکنون هیچ مدرکی ارائه نداده‌اند، از چنین اظهارنظرهای بی‌پروایی دست‌بردارند.

وی همچنین خاطرنشان کرد حملات هکری دشمن مشترک همه کشورها هستند و تحقیقات و مقابله با حملات و جرائم سایبری می‌بایست از طریق گفتگوها و همکاری‌های سازنده دوجانبه صورت گیرد. 

منبع:

تازه ترین ها
تصویب
1404/10/08 - 23:40- اروپا

تصویب پروژه‌های راهبردی سایبری در مولداوی برای تقویت امنیت دیجیتال

دولت مولداوی با تصویب مجموعه‌ای از تصمیمات راهبردی، برنامه‌ای جامع برای ارتقای امنیت سایبری، حفاظت از زیرساخت‌های حیاتی و افزایش تاب‌آوری دیجیتال در سطح ملی به اجرا گذاشت.

حمله
1404/10/08 - 23:36- جرم سایبری

حمله سایبری به یکی از مونتاژکاران اپل در چین

یکی از شرکت‌های چینی همکار اپل در حوزه مونتاژ، در ماه دسامبر هدف یک حمله سایبری پیشرفته قرار گرفته که ممکن است به افشای اطلاعات حساس خطوط تولید منجر شده باشد.

کشف
1404/10/08 - 23:30- جرم سایبری

کشف ابعاد تازه از نشت داده در کوپانگ کره‌جنوبی

شرکت کوپانگ، بزرگ‌ترین خرده‌فروش آنلاین کره‌جنوبی، اعلام کرد در جریان تحقیق درباره نشت داده داخلی، لپ‌تاپ خردشده‌ای را که عامل افشا برای از بین بردن شواهد به رودخانه انداخته بود، بازیابی کرده است.