about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

انتشار شده در تاریخ

ادعای حمله ایران به زیرساخت های برق آمریکا

یک شرکت امنیتی آمریکایی ادعا کرد هکرهای ایرانی به زیرساخت های کنترل صنعتی این کشور حمله کرده اند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ شرکت امنیت سایبری صنعتی دراگوس (Dragos) آمریکا، به تازگی ادعا کرد، یک گروه هکری ایرانی به نام راسپیت (RASPITE)، نهادهای آمریکایی، اروپایی، آسیای غربی و شرقی را مورد حمله قرار داده است.

براساس گزارش مذکور، راسپیت از سال 2017 فعالیت خود را آغاز کرده و چندین سازمان دولتی را در آسیای غربی مورد حمله قرار داده است.

راسپیت، سازمان های مختلفی از جمله ارائه دهندگان زیرساخت های برق را مورد حمله قرار داد. البته در حال حاضر مورد آخر تنها به آمریکا محدود می شود.

دراگوس شرح داد، در حال حاضر هکرها به سامانه های کنترل صنعتی تعدادی از ایالت های آمریکا حمله کرده است. به علاوه آنها زیرساخت های برق نیز حمله ور شده اند.

البته دراگوس یادآور شد به نظر نمی رسد راسپیت هم اکنون از توانایی مشابهی برای ایجاد خاموشی های گسترده، به مانند حملات انجام شده به اوکراین برخوردار باشد.

شرکت سیمنتک نیز مدتی قبل از گروه مذکور با نام لیفماینر (Leafminer) یاد کرده، توضیح داد آنها از بدافزاری سفارشی سازی شده و ابزاری لو رفته از NSA استفاده می کنند.

بر پایه ی گزارش سیمنتک، گروه مذکور از یک فهرست متشکل از 809 سازمان هدف، برای حمله استفاده می کرد. با توجه به این که فهرست نام برده کاملا به صورت فارسی نوشته شده است، هکرها به ایران نسبت داده شدند. در این محتوا، کشورهای بسیاری مانند امارات، عربستان، مصر و افغانستان وجود داشتند.

تازه ترین ها
تحریم
1404/09/19 - 20:46- اروپا

تحریم سازمان‌های روسی و چینی توسط انگلیس

دولت بریتانیا مجموعه‌ای از نهادها و افراد روسی و چینی را به‌اتهام دخالت سایبری و عملیات نفوذ، در چارچوب راهبرد جدید مقابله با تهدیدات ترکیبی، هدف تحریم‌های تازه قرار داد.

بازداشت
1404/09/19 - 20:39- جرم سایبری

بازداشت نوجوان سارق میلیون‌ها داده شخصی در اسپانیا

پلیس اسپانیا یک جوان ۱۹ ساله را در شمال‌شرقی این کشور به اتهام سرقت و فروش حدود ۶۴ میلیون رکورد داده شخصی که از ۹ شرکت مختلف استخراج شده بود، بازداشت کرد.

یک
1404/09/19 - 20:29- جرم سایبری

یک پیمانکار فناوری، دلیل هک شرکت هواپیمایی ملی روسیه

یک حمله سایبری که تابستان امسال شرکت هواپیمایی ملی روسیه را مجبور به لغو ده‌ها پرواز کرد، به یک شرکت نرم‌افزاری کم‌معروف در مسکو مرتبط بوده است؛ شرکتی که دسترسی فعال به سامانه‌های داخلی این شرکت هواپیمایی داشته است.