about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

جرایم سایبری مرتبط با چین، باعث سرقت 529 میلیون دلار از اتباع هندی شده است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ طبق گزارش واحد جرایم سایبری در ایالت اوتار پرادش هند، کلاهبرداران چینی با استفاده از اپلیکیشن‌های وام‌دهی فوری، کارهای نیمه‌وقت و طرح‌های جعلی تجارت ارزهای دیجیتال، 529 میلیون دلار از ساکنان هند را سرقت کرده‌اند.

تا ماه آوریل گذشته، شبکه‌ای از مجرمان به ارزش حدود 378 میلیون دلار منهدم شد، البته این مبلغ شامل کلاهبرداری‌های مربوط به ارزهای دیجیتال نمی‌شد.

براساس گزارش‌های رسانه‌های محلی، کلاهبرداران کلاهبرداری خود را از طریق پیام‌های «TXT» انبوه که پلیس ردیابی می‌کرد، با برخی اپراتورهای مستقر در نپال و تحت هدایت عوامل تهدید چینی تبلیغ می‌کردند. وب‌سایت‌های جعلی و برنامه‌های رمزنگاری برای جذب سرمایه‌گذاران راه‌اندازی شدند.

تریوِنی سینگ (Triveni Singh)، ناظر پلیس جرایم سایبری اوتار پرادش، در گفتگو با «Press Trust Of India» توضیح داد :

«برنامه های وام فوری، پیشنهادهای شغلی پاره‌وقت و اکنون کلاهبرداری در معاملات ارزهای دیجیتال، همه به‌وسیله همان هکرهای چینی اداره می‌شوند. جمع‌آوری کننده‌های پیامک نیز در آن دخیل هستند.»

کارشناسان ادعا کردند که جنایتکاران با انتقال پول از قربانیان به حساب‌های بانکی محلی هند و کیف پول‌های دیجیتال قبل از انتقال وجه نقد به «Zebpay»، پلتفرم مبادلات ارز دیجیتال هند  و پلتفرم بین‌المللی مشابه بایننس (Binance)، با پول‌های خود فرار کردند.

در ماه آوریل سال جاری، سینگ به PTI گفت که پول دزدیده شده در نهایت در چین برداشت شده است.

یکی دیگر از شرکت‌های وام اپلیکیشن مرتبط با چین که در گوروگرام در ایالت شمالی هاریانا هند فعالیت می‌کرد، هفته گذشته منهدم شد. بنابر ادعای گزارش محلی، هکرها از 4 شهروند هندی در ازای وعده دروغین وام‌های کوچک، اخاذی کرده‌اند. مظنونان همچنین برای اجرای بیشتر جنایات خود مراکز تماس راه‌اندازی کردند و آنها را با سواد مالی یا دیجیتالی پایین هدف قرار دادند. این 4 نفر اکنون در بازداشت هستند.

وزارت امور شرکتی هند اعلام کرد که مظنونان با استفاده از برنامه پیام‌رسانی فوری چینی به نام هوسیس (Husys) با همتایان خارجی خود در تماس بودند.

بازرسان ادعا می‌کنند که مظنونان به عنوان سهامداران و مدیران شرکت‌های شِل تأسیس شده در هند به نمایندگی از همتایان چینی خود که تصمیم گیرندگان و اپراتورهای واقعی بودند، اعلام شدند.

این وزارتخانه اظهار داشت که یکی از ساکنان هند در مرکز این طرح به نام دورتسه (Dortse) را در حالیکه تلاش می‌کرد از هند فرار کند، دستگیر کرده است.

دورتسه در هیئت مدیره «Jillian India» است و به وضوح به عنوان مغز متفکر کل راکت ادغام تعداد زیادی از شرکت‌های پوسته با پیوندهای چینی در هند و ارائه مدیران ساختگی در هیئت مدیره آنها ظاهر شده است.

منبع:

تازه ترین ها
معرفی
1404/07/16 - 10:58- هوش مصنوعي

معرفی نسل جدیدی از برنامه‌های تعاملی در چت جی‌پی‌تی

چت جی‌پی‌تی، نسل جدیدی از برنامه‌های تعاملی را معرفی می‌کند.

والدین ایتالیایی شمشیر را برای شبکه‌های اجتماعی از رو بستند

خانواده‌های ایتالیایی جنگ تازه‌ای را علیه غول‌های شبکه‌های اجتماعی آغاز کرده‌اند؛ نبردی بر سر سلامت روان کودکان.

ربات‌های
1404/07/16 - 07:23- ابزارهای هوشمند

ربات‌های اپتیموس تسلا در فرش قرمز فیلم Tron: Ares حاضر شدند [تماشا کنید]

«جرد لتو»، ستاره فیلم Tron: Ares، در این فرش قرمز با یکی از ربات‌های تسلا که حرکات رزمی اجرا می‌کرد، روبه‌رو شد.