about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

مایکروسافت مدعی شد حملات جدیدی از گروه هکری «Nobelium» شناسایی کرده است. 

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ شرکت مایکروسافت مدعی شد حملات سایبری جدیدی از یک گروه هکری مستقر در روسیه به نام نوبلیوم (Nobelium) که به هک سولار ویندز نیز متهم شده، ثبت کرده است. 

مهاجمان در این حملات شرکت‌های مالی و دیجیتال و همچنین سازمان‌های دولتی و تحقیقاتی 36 کشور من‌جمله آمریکا، بریتانیا، آلمان و کانادا را هدف قرار داده‌اند. حملات عموما ناموفق بوده‌اند و مایکروسافت تنها سه شرکت هک شده شناسایی کرده است. 

محققان مایکروسافت همچنین برنامه مخربی را که بر روی دستگاه یکی از کارکنان سرویس پشتیبانی از مشتریان این شرکت نصب‌شده بوده را شناسایی و از فعالیت‌های مخرب آن جلوگیری کرده‌اند. 

پیش‌ازاین مایکروسافت مدعی شده بود گروه هکری نوبلیوم کمپین فیشینگی راه‌اندازی کرده و توانسته است حدود 3 هزار حساب مرتبط با آژانس‌های دولتی، اندیشکده‌ها و سازمان‌های غیردولتی را هدف قرار دهد.

در این حمله شرکت مذکور شمار کشورهای هدف کمپین را 24 مورد اعلام کرده بود که آمریکا در صدر آن قرار داشت. 

بر اساس گزارش‌هایی که تاکنون منتشرشده، حمله به سولار ویندز در ماه مارس 2020 رخ داده و هکرها موفق شده‌اند بدافزاری در نسخه به‌روزرسانی نرم‌افزار اوریون مستقر ساخته و با انجام حملات زنجیره تأمین هزاران کاربر این محصول سولار ویندز را آلوده سازند. 

مقامات آمریکا در این حادثه انگشت اتهام را به سمت گروه نوبلیوم و روسیه نشانه رفته‌اند. وزارت خارجه روسیه نیز این اتهام را رد کرده است. 

منبع:

تازه ترین ها
محققان
1404/07/13 - 19:52- هوش مصنوعي

محققان ماوس گیمینگ را با هوش مصنوعی به ابزار شنود صدای کاربران تبدیل کردند

محققان امنیتی نشان دادند که می‌توان با استفاده از هوش مصنوعی، سنسور حرکت یک ماوس گیمینگ پیشرفته را به یک میکروفون مخفی تبدیل کرد و مکالمات کاربر را از طریق لرزش‌های میز کار شنود کرد.

عجیب
1404/07/13 - 19:49- هوش مصنوعي

عجیب ترین کاربردهای هوش مصنوعی که فکرش را هم نمی‌کنید!

هوش مصنوعی فقط برای کارهای جدی نیست. از همسریابی برای گاوها تا پیشگویی آینده و ساخت خانه جن‌زده، با کاربردهای عجیب هوش مصنوعی آشنا شوید که شما را شگفت‌زده می‌کند.

هوش
1404/07/13 - 19:45- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی، کلید پایداری و تحول در مدیریت شهری

رئیس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای گفت: شیوه‌های سنتی دیگر پاسخگوی نیاز شهرهای در حال رشد نیستند و تنها با تکیه بر ابزارهایی مانند هوش مصنوعی می‌توان به شهری پایدار، هوشمند و کارآمد دست یافت.