about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

شرکت های غربی مدعی شدند گروه هکری «OilRig» ، که پیش از این به ایران منسوب شده بود، فعالیت ‌های سایبری خود را افزایش داده است.


به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ طبق اعلام سایت «latesthackingnews» گروه هکری «OilRig» ، فعالیت ‌های سایبری خود را افزایش داده است. پیش ‌از این ادعا شده بود که این گروه وابسته به دولت ایران است.

شرکت امنیت سایبری پالو آلتو، سیمنتک و مرکز اطلاعات آلمان طبق تحقیقات خود مدعی شدند که فعالیت ‌های مخرب سایبری از سوی تهران در جریان است. گروه محققان واحد 42 شرکت پالو آلتو مدعی شد که از ژوئن سال 2018 تا کنون فعالیت‌ های گروه هکری «OilRig» را زیر نظر گرفته و سه موج از حملات را رصد کرده که با سه رویکرد متفاوت انجام شده است.

گروه هکری یاد شده با نام های دیگری از جمله « Helix Kitten و  PT34» نیز شناخته می شود. طبق تحقیقات صورت گرفته توسط شرکت امنیت سایبری پالو آلتو، این گروه در بازه ماه های می و ژوئن بیشترین فعالیت داشته است.

حملات سایبری صورت گرفته بیشتر از نوع فیشینگ بوده و با ارسال ایمیل های جعلی آن هم به طور هدفمند، برخی کاربران، کارمندان و در نتیجه مراکز حساس را هک کنند.

شرکت های امنیت سایبری فایرآی (FireEye) و کلیر اسکای (ClearSky) در گزارشی دیگر ادعا کردند که گروه هکری یاد شده با استفاده از کد های «PowerShell» روی سیستم های درب پشتی ایجاد کرده و از آن طریق، نفوذ خود را عملیاتی می کردند.

این گروه برای انجام حملات فیشینگ خود جستجو های گسترده ای را در زمینه یافتن آدرس ایمیل برخی افراد انجام داده است. که در بسیاری از موارد، این کار به سادگی انجام پذیر است.

پیش از این مراکز امنیت سایبری و کارشناسان ادعا کرده بودند که گروه هکری OilRig  به کمپانی‌های خصوصی هم حملاتی داشته است. در این باره آدرس های ایمیلی در ماه می‌2016 کشف ‌شده که نشان میداد، این هکرها از سرورهای شرکت Al-Elm تامین‌کننده امنیت سایبری دولت عربستان، برای ارسال ایمیل ‌های خود استفاده کرده‌اند. 

تازه ترین ها
آنلاین
1404/08/27 - 09:06- آفریقا

آنلاین شدن مجدد وب‌سایت‌های دولتی کنیا پس از حمله سایبری

وب‌سایت‌های دولتی کنیا پس از هک شدن صفحات توسط هکرها با پیام‌های نژادپرستانه، دوباره آنلاین شدند.

فرسودگی
1404/08/26 - 19:05- هوش مصنوعي

فرسودگی کارکنان در عصر هوش مصنوعی؛ خطری که مدیران نمی‌بینند

هوش مصنوعی درکنار تمام مزایایی که دارد، می‌تواند برخی عوارض جانبی نیز به همراه داشته باشد.

نصیحت
1404/08/26 - 18:59- هوش مصنوعي

نصیحت «مادرخوانده هوش مصنوعی» به جوانان: در جزئیات غرق نشوید!

وقتی بزرگ‌ترین نام‌های دنیای هوش مصنوعی درباره‌ی مسیر شغلی جوانان هشدار می‌دهند، یعنی روند فعلی اشتباهاتی دارد؛ اما این اشتباه دقیقاً چیست؟