about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

انتشار شده در تاریخ

ادعای تازه فایرآی درباره ایران

فیسبوک و توییتر، صدها حساب‌ کاربری تبلیغاتی منسوب به ایران را بستند.

 

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان؛ فیسبوک، توییتر، گوگل و یوتیوب، به شکل مشترک صدها حساب کاربری مرتبط با عاملان ایرانی را مسدود کردند. یک مرکز امنیت ‌سایبری در ایالات متحده روز سه شنبه مدعی شد که این حساب ‌های کاربری برای پیشبرد اهداف تبلیغاتی ایران در جهان به کار می‌ رفته است.

بنا بر ادعای شرکت امنیت سایبری «فایرآی»، کارگروه های مرتبط با ایران به وسیله مجموعه ‌ای از اخبار جعلی و کاربران ساختگی شبکه‌ های اجتماعی از جمله فیسبوک، اینستاگرام، توییتر، گوگل پلاس و یوتیوب روایت‌ های مثبت و مورد تایید این کشور را وارد فضای مجازی می‌کردند.

هدف این کارگروه ها، تبلیغاتی گسترده در فضای مجازی بوده که عمدتا کاربران کشورهای ایالات متحده، بریتانیا، آمریکای لاتین و خاورمیانه، مخاطب آن هستند. همچنین وب سایت ‌های عرب زبان که بر کاربران خاورمیانه متمرکز اند بخشی از این مجموعه ها بودند.

همچنین فایرآی مدعی شده است، این شبکه های سایبری، مضامینی «ضد سعودی، ضد اسرائیلی و هوادار فلسطین» منتشر نموده و از سیاست‌ های حامی ایران در موضوع برجام دفاع می‌کرده است. فعالیت این شبکه ها در آمریکا، چندماه پس از انتخاب دونالد ترامپ با انتشار مطالب و مقالاتی اوج گرفت که برخی از آنها ظاهرا از نشریات معتبر آمریکایی و ایرانی گرفته شده بود.

همچنین در این فعالیت‌ها به برخی وب سایت ‌های جعلی از جمله US Journal یا Liberty Free Press استناد شده بود. به نوشته فایرآی این وب سایت ‌ها که در سال های ۲۰۱۳ و ۲۰۱۴ ساخته شده ‌اند، پیش از این غیرفعال بودند.

این در حالی است که فیسبوک ادعا کرده برخی از صفحات وابسته به کارگروه تبلیغاتی ایران که روز چهارشنبه مسدود شدند، صدها هزار نفر دنبال‌کننده داشته‌اند.

فیسبوک همچنین نمونه ‌هایی از پست‌های حذف شده در این صفحات را منتشر کرده، از جمله کاریکاتوری از یک سرباز اسرائیلی در حال اعدام کردن یک فرد فلسطینی، یا یک پوستر جعلی فیلم که دونالد ترامپ را در حال بغل کردن کیم جونگ اون نشان می ‌دهد.

فایرآی مدعی است، این شبکه تبلیغاتی به دفاع از سیاستمداران آمریکایی منتقد ترامپ و خروج آمریکا از برجام پرداخته است. حساب‌ های کاربری توییتری چنان ساخته شده‌ بودند که به نظر برسد کابرانی واقعی و ساکن آمریکا،‌ بریتانیا یا کانادا آنها را می‌گردانند؛ این حساب‌ ها هشتگ ‌های شناخته شده علیه ترامپ در فرهنگ آمریکایی را به کار می ‌برده‌اند.

توییتر در مجموع ۲۸۴ حساب کاربری را در این رابطه بسته است و فیسبوک نیز ۲۵۴ صفحه و ۳۹۲ حساب کاربری را در مجموعه کاری خود و اینستاگرام مسدود کرده است.

شرکت‌های فناوری اعلام کرده‌اند انتساب حساب ‌های کاربری به ایران براساس شماره تلفن‌ها، آدرس‌های ایمیل‌، تاریخچه ثبت وب سایت و تطابق زمان فعالیت این حساب ‌ها با ساعات کاری ایران صورت گرفته است.

گرچه این یافته‌ ها به نگرانی درباره احتمال دخالت خارجی در انتخابات ماه نوامبر در ایالات متحده دامن زده، اما فایرآی اعلام کرده به نظر نمی‌رسد فعالیت سایبری ایران به تأثیر گذاری بر روند انتخابات آمریکا مربوط شود.

 

تازه ترین ها
سرمایه‌گذاری
1404/08/25 - 06:01- آسیا

سرمایه‌گذاری ترکیه در توسعه مراکز داده و فناوری‌های ابری

ترکیه حدود یک میلیارد دلار در توسعه مراکز داده و فناوری‌های ابری سرمایه‌گذاری کرده است.

امکان
1404/08/24 - 17:27- سایرفناوری ها

امکان اتصال گوشی‌های موبایل در ایران به استارلینک فعلاً قابل تحقق نیست

هر چند استارلینک در برخی کشورها آزمایش‌هایی برای ارائه اینترنت مستقیم روی موبایل را آغاز کرده است، اما بررسی‌های فنی و مقرراتی نشان می‌دهد که چنین امکانی در ایران فعلاً قابل تحقق نیست.

ایکس
1404/08/24 - 17:21- توییتر

ایکس «چت» را جایگزین دایرکت کرد

شبکه اجتماعی ایکس از پلتفرم چت به عنوان جایگزین دایرکت رونمایی کرد.