about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

به گفته وزیر دفاع اوکراین، مشکل پهپادهای ساخت ایران در حال حاضر حل شده است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ اولکسی رِزنیکوف (Oleksii Reznikov)، وزیر دفاع اوکراین در مصاحبه با اینترفاکس (رسانه اوکراینی)، گفت که این کشور در حال حاضر مشکل پهپادهای ساخت ایران را حل کرده و نیروی هوایی اوکراین نحوه گیرانداختن آنها را یاد گرفته است.

رِزنیکوف ادعا کرد :

«ما در حال حاضر در حال حل مشکل پهپادهای ایرانی هستیم. بله، ناخوشایند است، اما حتی سامانه‌های پدافند هوایی منحصربه‌فرد نیز نمی‌توانند پوشش 100 درصدی آسمان را تضمین کنند. من از دفاع هوایی خود راضی هستم؛ خوب کار می‌کند؛ بسیاری از پهپادهای شاهد (Shaheds) ایران را ساقط می‌کند. [سربازان] ما یاد گرفته‌اند که آنها را ساکت کنند.»

وی خاطرنشان کرد :

«ما به شرکای خود مراجعه کردیم، به ویژه کسانی که می‌ترسند به ما سلاح بدهند، اما هنوز تخصص خوبی دارند. به آنها گفتم که قطعات پهپادهای ایرانی را به شما می‌دهیم. آنها را بررسی کنید و سیستم‌های رهگیری را به ما بدهید. و تعدادی از کشورهایی که نمی‌خواستند [به ما] سلاح بدهند، نسبت به این پیشنهاد علاقه‌مند شدند.»

به گفته کارشناسان، از ماه سپتامبر سال جاری، استفاده انبوه ارتش روسیه از پهپادهای کامیکازه (kamikaze) ساخت ایران در جنوب اوکراین آغاز شد.

یوری ایحنات (Yurii Ihnat)، سخنگوی نیروی هوایی اوکراین مدعی شد که ارتش این کشور پهپادهای ساخت ایران را که به‌وسیله روسیه پرتاب شده بود سرنگون کرده است.

نشریه «United24media» ادعا کرد که پهپادهای ساخت ایران، که به‌وسیله ارتش روسیه در اوکراین استفاده می‌شوند، دارای قطعاتی هستند که به‌وسیله شرکت‌های غربی ساخته شده است.

براساس اطلاعات این نشریه، قطعات «DSP» از تگزاس اینسترومنتز (ایالات متحده) و یک پمپ سوخت از یک شرکت لهستانی به نام «TI Poland»، بخشی از یک شرکت آمریکایی به نام گروه خودروسازی «TI»، در بین اجزای پهپادها پیدا شده است.

منبع:

تازه ترین ها
سوءاستفاده
1404/11/27 - 16:07- جرم سایبری

سوءاستفاده مهاجمان سایبری از نرم‌افزار نظارت بر کارکنان

مهاجمان سایبری با سوءاستفاده از نرم‌افزارهای قانونی مدیریت و پایش کارکنان، بستر حملات باج‌افزاری را فراهم می‌کنند؛ رویکردی که شناسایی تهدید را برای سازمان‌ها دشوارتر کرده است.

مواجه
1404/11/27 - 15:59- جرم سایبری

مواجه هند با بیش از ۳۱۰۰ حمله سایبری هفتگی

طبق گزارش امنیت سایبری ۲۰۲۶ منتشرشده توسط شرکت نرم افزاری چک پوینت، در سال ۲۰۲۵ به‌طور متوسط هر هفته حدود ۳۱۹۵ حمله سایبری علیه سازمان‌ها در هند انجام شده است که نسبت به سال ۲۰۲۴ حدود ۲٪ افزایش نشان می‌دهد.

تحریم
1404/11/27 - 15:52- آمریکا

تحریم هشت شهروند نیجریه‌ای توسط آمریکا

ایالات متحده هشت شهروند نیجریه‌ای را که به داشتن ارتباط با گروه‌های تروریستی و فعالیت‌های مجرمانه سایبری متهم هستند، در فهرست تحریم‌ها قرار داده است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.