about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

انانیموس مدعی شد وب‌سایت گروه هکری کیل‌نت را هک کرده است. 

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ گروه هکری انانیموس در اکانت رسمی توییتر خود علیه گروه هکری کیل‌نت اعلام جنگ کرد. 

این گروه مدعی شد وب‌سایت کیل‌نت را هک کرده و آدرس‌های ایمیل اعضای گروه و پسوردهای آن‌ها را فاش کرده تا کیل‌نت را بی‌اعتبار و از میدان به در کند. در حال حاضر کیل‌نت واکنشی نسبت به این ادعای انانیموس نشان نداده است. 

گروه انانیموس در 25 فوریه 2022 اعلام جنگ سایبری علیه روسیه کرده و حملات گسترده‌ای را به وب‌سایت‌های رسانه‌ای محبوب انجام داده است. 

در 28 فوریه نیز اختلالاتی در بزرگ‌ترین رسانه‌های روسیه ازجمله تاس، کامرسانت، آربی‌سی، ایزوستیا و رسانه بلاروسی آنلاینر.بای ایجادشده و در صفحات آن‌ها متن فراخوان ضد جنگ از طرف خبرنگاران با امضای گروه انانیموس منتشرشده است.  

گروه هکری کیل‌نت پیش‌تر اعلام کرده بود وب‌سایت هکرهای انانیموس را هک کرده است. 

منبع:

تازه ترین ها
پیشنهاد
1404/05/22 - 19:28- سایرفناوری ها

پیشنهاد خرید گوگل کروم توسط شرکت پرپلکسیتی اِی آی

شرکت هوش مصنوعی پرپلکسیتی اِی آی، پیشنهاد ۳۴.۵ میلیارددلاری برای خرید گوگل کروم ارائه داد.

نقش
1404/05/22 - 10:00- جرم سایبری

نقش روسیه در هک سیستم دادگاه‌های فدرال آمریکا

محققان شواهدی یافته‌اند که روسیه را به یک حمله سایبری علیه سیستم دادگاه‌های فدرال آمریکا که اسناد محرمانه حقوقی را ذخیره می‌کند، مرتبط می‌سازد.

نفوذ
1404/05/22 - 09:52- جرم سایبری

نفوذ هکرها به رایانه‌ی گروه کیمسوکی

هکرهای کره شمالی شبکه‌های دولتی و شرکت‌های کره جنوبی را هدف قرار داده‌اند. این اطلاعات زمانی فاش شد که دو هکر با نام‌های «Saber» و «cyb0rg» به رایانه‌ای نفوذ کردند که ظاهراً متعلق به یکی از اعضای گروه جاسوسی سایبری پیونگ‌یانگ، یعنی کیمسوکی بوده است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.