about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

روزنامه‌نگار مستقل در دادگاه نیویورک گفت که کارآگاه خصوصی اسرائیلی به دستور الیگارش‌های روس از هکرهای هندی برای جاسوسی سایبری استفاده می‌کرده است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ اسکات استدمن (Scott Stedman)، روزنامه‌نگار مستقل در دادگاهی در نیویورک ادعا کرد که آویرام آزاری (Aviram Azari)، کارآگاه خصوصی اسرائیلی زندانی در ایالات متحده، به دستور الیگارش‌های روسی عملیات‌های جاسوسی و اطلاعات سایبری انجام می‌داده است.

استدمن در بیانیه‌ای مدعی شد که یکی از الیگارش‌های روس درگیر در زمینه آلومینیوم، اولگ دریپااسکا (Oleg Deripaska)، سرمایه‌دار آلومینیوم است که آزاری را به‌طور غیرمستقیم در ارتباط با یک اختلاف تجاری در اتریش استخدام کرده است.

سخنگوی دریپااسکا در ایمیلی گفت که این اتهامات به طور آشکار نادرست است. وکیل آزاری، که ماه گذشته به جرم توطئه برای ارتکاب هک و سرقت هویت در یک پرونده جداگانه اعتراف کرد، هنوز اظهار نظری نکرده است.

این روزنامه‌نگار مستقل بیانیه خود را در حمایت از درخواستش برای احضار آزاری به منظور دریافت شواهدی با هدف مبارزه با دعوی افترای بریتانیا، که به‌وسیله والتر سوریانو (Walter Soriano)، مشاور امنیتی بریتانیایی-اسرائیلی در سال 2020 علیه او مطرح شده بود، ارائه کرد.

استدمن در مجموعه‌ای از مقالات نشریه خود به نام «Forensic News» ادعا کرد که سوریانو واسطه‌ای بین روس‌های ثروتمند و شرکت‌های نظارتی است.

سوریانو این اتهامات را تکذیب و به خاطر این مقالات شکایت کرد و استدمن را به راه‌اندازی کمپین افترا، تجاوز به حریم خصوصی و آزار و اذیت متهم کرد.

وکیل استدمن به دادگاه نیویورک گفت که منابع محرمانه متعدد گفته‌اند که آزاری سال‌ها با سوریانو از نزدیک کار می‌کرد و بنابراین شهادت و اسناد خصوصی زندانی می‌تواند صحت گزارش‌های فورنزیک نیوز را تأیید کند.

شلومو رچشافن (Shlomo Rechtschaffen)، وکیل سوریانو در ایمیلی به رویترز گفت که ادعاهای استدمن کاذب و بیاساس بوده و گزارشگر هیچ مدرکی دال بر همکاری موکلش و آزاری طبق ادعاها با هم ندارد.

استدمن در بیانیه‌ای در گفتگو با رویترز اظهار داشت که دلایل بسیار قوی دارد که آزاری با سوریانو در پروژه‌های سایبری برای چندین الیگارش روسی و میلیاردرهای دیگر کار می‌کرده و او آزاری را به عنوان بخشی از تلاش‌ها با ادعای برای دفاع از روزنامه‌نگاری و کسب و کار احضار می‌کند.

وکیل آزاری در ماه گذشته ادعا کرد که آزاری در حال حاضر در زندان فدرال در بروکلین در انتظار صدور حکم در رابطه با کمپین هکری مرتبط با شرکت فن‌آوری مالی منحله آلمان «Wirecard AG» است.

رویترز سال گذشته گزارش داد که آزاری متهم به استخدام شرکت هک هندی «BellTroX» به نمایندگی از مشتریان قدرتمند است. BellTroX، که همچنین از سوی محققان امنیت سایبری در فیس‌بوک و جاهای دیگر به هک متهم شده است، برای اظهار نظر در دسترس نیست.

منبع:

تازه ترین ها
قوانین
1404/08/19 - 14:55- اروپا

قوانین جدید بانک انگلستان برای استیبل‌کوین‌ها

بانک انگلستان قوانین جدیدی را برای استیبل‌کوین‌ها پیشنهاد می‌دهد.

راه‌اندازی
1404/08/19 - 12:53- سایرفناوری ها

راه‌اندازی خدمات 5G در مراکش

سه شرکت اصلی مخابرات مراکش خدمات 5G را در این کشور راه‌اندازی کردند.

تحریم
1404/08/19 - 12:43- آسیا

تحریم پلتفرم‌های ناقض قوانین حمایت از کودکان در اندونزی

وزارت ارتباطات و امور دیجیتال اندونزی پلتفرم‌های ناقض قوانین حمایت از کودکان را تحریم کرد.