about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

انتشار شده در تاریخ

ادعای آمریکا درباره هک یاهو توسط روس‌ها

به گزارش واحد هک و نفوذ سایبربان؛ پس‌ازآنکه هک شدن شبکه رایانه‌ای حزب دموکرات، برخی بانک‌ها و شرکت‌های تجاری و نهادهای دولتی در آمریکا به روس‌ها نسبت داده شد، حالا هک شدن یاهو نیز به گردن هکرهای روسیه افتاده است.

یک شرکت امنیتی مدعی شده که بررسی‌هایش نشان می‌دهد یک دولت اروپای شرقی عامل هک گسترده و نفوذ به‌حساب‌های ایمیل یاهو ازجمله حساب‌های متعلق به چهره‌های سیاسی، دیپلماتیک و نظامی است.

یافته‌های InfoArmor هماهنگ با اظهارات برخی مسئولان شرکت یاهو است که می‌گویند یک دولت خارجی مسئول بزرگ‌ترین هک این شرکت و یکی از بی‌سابقه‌ترین فعالیت‌های هکری در طول تاریخ بوده است.

این شرکت امنیتی علاوه بر دولت روسیه برخی گروه‌های کوچک هکری را نیز در این زمینه مسئول دانسته و علت همکاری آن‌ها با روس‌ها را انگیزه‌های مالی و کسب پول دانسته است. حملات یادشده مربوط به سال 2014 است و علاوه بر یاهو بر ضد سایت‌های پرطرفداری مانند LinkedIn، Dropbox، MySpace و غیره هم صورت گرفته است.

Andrew Komarov مدیر امور اطلاعاتی InfoArmor در مصاحبه‌ای با شبکه ان بی سی آمریکا، هک یاهو را بخشی از تلاشی بزرگ‌تر و مداوم برای نفوذ به‌حساب های ایمیل مقامات آمریکایی در سراسر جهان دانسته است.

به گفته وی تحلیل گران این شرکت به این نتیجه رسیده‌اند تعدادی هکر هم توسط روس‌ها برای این اقدام استخدام‌شده‌اند و آن‌ها مسئول هک شدن تعدادی از شبکه‌های اجتماعی نیز هستند. رقم پرداختی به این هکرها 300 هزار دلار عنوان‌شده است. روس‌ها در موارد قبلی این ادعاها را به‌شدت تکذیب کرده بودند.

تازه ترین ها
درگیری
1404/05/23 - 16:44- هوش مصنوعي

درگیری ماسک و آلتمن بالا گرفت

درگیری ماسک و آلتمن بر سر تعصب ادعایی اپل در زمینه هوش مصنوعی تشدید شد.

سیاست‌گذاری
1404/05/23 - 16:02- هوش مصنوعي

سیاست‌گذاری غلط متا در حوزه هوش مصنوعی

سیاست‌های مربوط به رفتار چت‌بات شرکت متا، کودکان را درگیر مسائل جنسی می‌کند.

راه‌اندازی
1404/05/23 - 15:21- سایرفناوری ها

راه‌اندازی ویژگی جدید توسط گوگل

گوگل منابع ترجیحی را برای نتایج جستجوی سفارشی ارائه می‌دهد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.