about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

به گزارش واحد هک و نفوذ سایبربان؛ شرکت آمریکایی پروف‌پوینت (Proofpoint) ادعا می‌کند که گروهی از هکرهای چینی از ارتش روسیه جاسوسی سایبری می‌کرده‌اند.

پروف‌پوینت مدعی است که از جولای 2015 فعالیت این گروه را زیر نظر داشته است. به ادعای پروف‌پوینت، این گروه علاوه بر مراکز نظامی، از شرکت‌های مخابراتی و تجاری مرتبط با ارتش نیز جاسوسی می‌کرده است.

بنا بر ادعای پروف‌پوینت، این گروه چینی برای آلوده کردن رایانه‌های قربانی از ایمیل‌های آلوده و حملات فیشینگ استفاده می‌کرده است و برای انجام این کار از فایل‌های آلوده‌ی Microsoft Word استفاده می‌کرده است. درواقع به ادعای پروف‌پوینت، راه نفوذ هکرها، آسیب‌پذیری نرم‌افزار Microsoft Word بوده است. پروف‌پوینت ادعا می‌کند که پس از آلوده کردن رایانه‌ی قربانی به‌وسیله‌ی بدافزارِ «تروجان‌ دسترسی از راه دور» (RAT)، هکرها کنترل آن را در دست گرفته و اطلاعات آن را تخلیه می‌کردند.

پروف‌پوینت برای ادعای خود در مورد چینی بودن گروه موردنظر، دو دلیل را ذکر کرده است:

  1. این شرکت مدعی است که اغلب کدها به زبان چینی بوده‌اند.
  2. به ادعای این شرکت، آدرس IP‌ سرورهای فرماندهی و کنترل هکرها در هنگ‌کنگ قرار دارند.
تازه ترین ها
اطلاعات
1404/07/18 - 08:22- سایرفناوری ها

اطلاعات در فضای ابری باید به‌صورت رمزنگاری‌شده، ذخیره شوند

استفاده از الگوریتم‌هایی چون AES-256، مدیریت مستقل کلیدها و مدل‌هایی چون «اعتماد صفر» نه‌تنها داده‌ها را ایمن می‌کند، بلکه انطباق با قوانین سخت‌گیرانه‌ای مانند GDPR را نیز تضمین می‌سازد.

انقلاب
1404/07/18 - 08:19- هوش مصنوعي

انقلاب پنهان هوش مصنوعی/ عامل‌های هوش مصنوعی چطور زندگی ما را دگرگون خواهند کرد؟

در سال ۲۰۲۵ مطالب زیادی درباره عامل‌های هوش مصنوعی (AI Agents) نوشته شد و حالا به نظر می‌رسد که استفاده از این فناوری نوظهور در زندگی روزمره به شکل گسترده‌تری آغاز شود.

حملات
1404/07/18 - 08:17- جنگ سایبری

حملات سایبری پایان ندارد؛ ضرورت حکمرانی قانونمند دیجیتال

رئیس مرکز ملی فضای مجازی گفت: در صورت نبود قوانین مشخص، پلتفرم‌ها می‌توانند به ابزاری علیه مردم، وحدت ملی و ارزش‌های فرهنگی کشور‌ها تبدیل شوند.