about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

قانونگذاران آمریکایی، ایلان ماسک رئیس شبکه اجتماعی ایکس را به سود بردن از تبلیغات ضد اسرائیلی متهم کردند.

به گزارش کارگروه تروریسم سایبری به نقل از رویترز، گروهی متشکل از 27 قانونگذار آمریکایی که همگی دموکرات‌ها هستند، روز سه‌شنبه به ایلان ماسک نامه نوشتند و ابراز نگرانی کردند که به نظر می‌رسد این پلتفرم از حساب‌های پریمیوم که علیه اسرائیلی‌ها فعالیت می‌کنند، سود می‌برد.

قانونگذاران در نامه ای به ماسک و لیندا یاکارینو، مدیر اجرایی ایکس، به گزارش های سازمان های غیرانتفاعی اشاره کردند که نشان می داد افراد دارای حساب های کاربری پریمیوم اقدامات علیه اسرائیلی ها را تمجید می کنند.

شرکت ایکس روز دوشنبه به دلیل انتشار گزارشی از سوی ناظر رسانه «میدیا مترز» در مورد تبلیغات در کنار محتوای مخالف با اسرائیل، از آن شکایت کرد.

قانونگذاران نوشتند: «این گزارش‌ها نشان می‌دهد که ایکس از گسترش تبلیغات از طریق هزینه اشتراک حساب و درآمد تبلیغات سود می‌برد.»

درآمد تبلیغات ایکس در ایالات متحده از زمان تصاحب ماسک در هر ماه حداقل 55 درصد نسبت به سال گذشته کاهش یافته است. از زمانی که ماسک توییتر را به قیمت 44 میلیارد دلار در اکتبر 2022 خریداری کرد، تعدادی از تبلیغ‌کنندگان این پلتفرم را ترک کردند و نگران برخی از پست‌های جنجالی ماسک و اخراج کارکنانی بودند که برای تعدیل محتوا کار می‌کردند.

منبع:

تازه ترین ها
پیش‌بینی
1404/11/17 - 17:24- هوش مصنوعي

پیش‌بینی خطر زوال عقل و سرطان توسط هوش مصنوعی

محققان دانشگاه ماساچوست، یک مدل هوش مصنوعی برای پیش‌بینی سن، خطر زوال عقل، جهش‌های توموری و سرطان، رونمایی کرده‌اند.

جدال بنیان‌گذار تلگرام با نخست‌وزیر اسپانیا

پدرو سانچز ادعاهای پاول دوروف مبنی بر اینکه ممنوعیت رسانه‌های اجتماعی، آزادی‌های آنلاین را تهدید می‌کند، رد کرد.

بررسی ممنوعیت استفاده کودکان از رسانه‌های اجتماعی در آلمان

حزب دموکرات مسیحی آلمان محدودیت‌های سنی برای استفاده از رسانه‌های اجتماعی برای افراد زیر ۱۶ سال را بررسی می‌کند.