about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

انتشار شده در تاریخ

ادامه فراز و نشیب‌های شبکه ملی اطلاعات

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ درحالی‌که یک ماه پیش وزارت ارتباطات فاز نخست شبکه ملی اطلاعات را افتتاح کرد و اعلام شد که خدمت سرشماری نفوس و مسکن سال 95 بر بستر این شبکه ارائه می‌شود اما در دو روز آغازین سرشماری سایت مربوطه از دسترس خارج بود.

سرشماری اینترنتی نفوس و مسکن سال 1395 در حالی از روز سوم مهرماه آغازشده که در 2 روز اول سایت سرشماری در بسیاری مواقع از دسترس خارج بود.

این سرشماری در حالی به‌صورت اینترنتی انجام می‌شود که پیش‌ازاین سازمان فناوری اطلاعات از زیرمجموعه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات اعلام کرده بود برای نخستین بار امکان سرشماری آنلاین از طریق درگاه ملی خدمات دولت هوشمند (IRAN.GOV.IR) فراهم‌شده است.

به گفته رئیس این سازمان این سرشماری از طریق شبکه ملی اطلاعات انجام‌شده است.

وی همچنین و وعده داده بود که این خدمت از روز آغاز تا پایان زمان معین‌شده در دسترس کاربران خواهد بود و با هماهنگی با تمامی اپراتورهای موبایل و ثابت از تمام ظرفیت ارتباطی کشور برای ارائه باکیفیت این خدمت الکترونیک بر بستر شبکه ملی اطلاعات استفاده خواهد شد.

پیش‌ازاین سابقه ارائه طرح‌های فناوری سراسری در کشور درباره ثبت‌نام و انصراف از یارانه‌ها وجود داشت. در آن زمان سایت یارانه‌ها بدون مشکل فعالیت کرد و مسئولین وزارت ارتباطات اعلام کردند که این سرویس بر بستر شبکه ملی اطلاعات بوده که به‌خوبی ارائه خدمت کرده است.

 خدمت سرشماری نفوس و مسکن سال 95 در حالی با  اختلال قابل‌توجه و چشم‌گیر در روز اول مواجه بود که حدود یک ماه پیش وزارت ارتباطات فاز نخست شبکه ملی را افتتاح کرده است و مشخصاً اعلام‌شده بود این خدمت بر بستر شبکه ملی اطلاعات بوده است.

تازه ترین ها
کمک
1404/08/13 - 15:15- جرم سایبری

کمک هکرها به سارقان محموله‌های باری

بر اساس یافته‌های پژوهشگران شرکت امنیت سایبری پروف پرینت، مجرمان سایبری با استفاده از ابزارهای پایش و کنترل از راه دور شرکت‌های حمل‌ونقل و لجستیک را هدف قرار می‌دهند تا بتوانند محموله‌های باری را ربوده یا به مسیر دیگری منحرف کنند.

درخواست
1404/08/13 - 15:03- آمریکا

درخواست بررسی عملکرد فلوک سیفتی از کمیسیون تجارت فدرال آمریکا

در نامه‌ای که ران وایدن و راجا کریشنامورتی روز دوشنبه به اندرو فرگوسن، رئیس کمیسیون تجارت فدرال، ارسال کردند، آمده است که شرکت فلوک سیفتی از مشتریان خود در نهادهای اجرای قانون نمی‌خواهد از احراز هویت چندمرحله‌ای استفاده کنند.

هوش
1404/08/13 - 15:03- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی شعور ندارد!

رئیس بخش هوش مصنوعی مایکروسافت، هوشیاری و شعور هوش مصنوعی را به‌عنوان یک پدیده صرفاً بیولوژیکی رد کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.