about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

غنا 16 نیجریه‌ای را به اتهام جرایم سایبری اخراج کرد و گفت که تعداد بیشتری نیز باید به کشورشان بازگردانده شوند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ سرویس مهاجرت نیجریه (NIS) فاش کرد که 16 جوان نیجریه‌ای به اتهام ارتکاب جرایم سایبری در این کشور غرب آفریقا از غنا اخراج شده‌اند.

چوکوو اِمِکا (Chukwu Emeka)، کنترل‌کننده فرماندهی «Seme» در سرویس مهاجرت نیجریه، در کنفرانس خبری در لاگوس، اعلام کرد که برخی اخراج‌شدگان ادعا کردند که فریب فعالیت‌های مجرمانه را خورده‌اند، در حالیکه دیگران در جستجوی مراتع سبزتر سفر می‌کردند.

اِمِکا اظهار داشت :

«آژانس مالی و اطلاعاتی غنا آنها را متهم به جرایم سایبری کرد، اما در تحقیقات اولیه ما متوجه شدیم که برخی جوانان ما به دلیل سندروم ثروتمند شدن به این فعالیت‌های مجرمانه اغوا شده‌اند. برخی از آنها قربانی هستند به این معنا که فریب خورده‌اند که اگر نیجریه را ترک کنند می‌توانند پول دربیاورند. متأسفانه، آن‌ها چیزی را که در غنا برای آن چانه‌زنی کردند، دریافت نمی‌کنند.»

تحقیقات بیشتر همچنین نشان داد که اکثر آنها از مسیرهای غیرقانونی یا از طریق دریا به سایر کشورهای غرب آفریقا از کشور خارج شده‌اند.

وی افزود :

«ما همچنین متوجه شدیم که بیشتر آنها بدون مدارک واقعی سفر می‌کردند، بنابراین وقتی به غنا رسیدند طعمه مقامات شدند.»

ادریس جره (Idris Jere)، مدیر کل سرویس مهاجرت نیجریه، همیشه به نیجریه‌ها توصیه کرد که مدارک واقعی مسافران را قبل از ترک کشور دریافت کنند.

اِمِکا خاطرنشان کرد :

«ما بخشی از معاهده «ECOWAS» برای جابه‌جایی آزاد و کالا در منطقه فرعی هستیم، شرط این است که شما باید از طریق یک مسیر قانونی و با اسناد مسافرتی مناسب وارد آن کشورها شوید. همچنین داشتن وسایل معیشت معین مهم است. درغیر اینصورت، تا زمانی که به آنجا برسید، آنها شما را به عنوان یک اتهام عمومی می‌بینند و شما را به کشورتان باز می‌گردانند.»

به گفته این مقام نیجریه‌ای، دیدن جوانان که در برخی فعالیت‌های نادرست سایبری درگیر می‌شوند، دردناک است، زمانی که قرار بود استعدادهای خود را برای آینده خود بسازند.

وی از مردم نیجریه خواست همیشه با مدارک معتبر سفر کنند و افزود که باید طبق قانون سرزمینی که به آن سفر کرده‌اند زندگی کنند و تجارت خود را انجام دهند.

دولت غنا با فرماندهی Seme of NIS تماس گرفت تا آنها به زودی نیجریه‌ای‌های بیشتری را به کشورشان بازگرداندند.

اِمِکا قول داد پس از اینکه سرویس مهاجرت نیجریه تحقیقات خود را به پایان رساند، کسانی را که قبلاً بازگردانده شده بودند، به خانواده‌هایشان بازگرداند.

یکی از اخراج شدگان، ریچارد پاسکا (Richard Paska)، فارغ التحصیل 24 ساله از دانشگاه ننامدی آزیکیوه (Nnamdi Azikiwe)، گفت که با وعده شغلی خوب به غنا جذب شد.

وی توضیح داد :

«پدرم مجبور شد به دنبال پولی می‌گشت تا در فوریه 2021 اجازه دهد من بروم تا بتوانم شغلی را شروع کنم. این شغل یک تجارت شبکه بود، اما وقتی به غنا رسیدم، داستان تغییر کرد. من در حال گفتگو با چند نیجریهای بودم که تعدادی از پرسنل سرویس مهاجرت غنا ما را دستگیر کردند و به نیجریه بازگرداندند. من قصد داشتم برگردم اما کرایه حمل و نقل را نداشتم، واقعاً از رفتن به غنا پشیمان هستم.»

16 تبعیدی، مرد هستند که از 19 سال تا 24 سال سن دارند.

منبع:

تازه ترین ها
ایجاد
1404/04/14 - 19:51- هوش مصنوعي

ایجاد مشاغل جدید توسط خطاهای هوش مصنوعی

خطاهای هوش مصنوعی مشاغل جدیدی را برای متخصصان انسانی ایجاد می‌کند.

مذاکرات آمریکا با چین در مورد تیک‌تاک

ترامپ اعلام کرد که آمریکا این هفته مذاکرات با چین در مورد قرارداد تیک‌تاک را آغاز خواهد کرد.

ممنوعیت
1404/04/13 - 21:24- اروپا

ممنوعیت تلفن همراه در مدارس هلند

مطالعه‌ای نشان می‌دهد ممنوعیت تلفن‌های هوشمند در مدارس هلند، تمرکز را بهبود می‌بخشد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.