about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

انتشار شده در تاریخ

اخراج صدها کارمند توییتر

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ این شرکت اوایل هفته گذشته از قطعی شدن فرایند اخراج تعدادی از کارکنانش خبر داده بود.

این افراد حدود 300 نفر از کارمندان توییتر را شامل می‌شوند. این شرکت سال گذشته و هم‌زمان با انتخاب جک دورسی به‌عنوان مدیرعامل جدید هم تعدادی از کارکنانش را اخراج کرده بود.

البته برنامه‌ریزی این اخراج‌ها به‌طور دقیق انجام‌نشده و ممکن است تعداد افراد اخراجی تغییر کند یا حتی تعدادی به این عده اضافه شوند.

برخی کارشناسان معتقدند عامل این اخراج‌ها کاهش درآمد توییتر در سه‌ماهه سوم سال 2016 بوده است. این شرکت به همین علت درصدد کاهش هزینه‌های خود است و به‌تازگی نیز تعدادی متخصص بانکی را برای بررسی روش توییتر استخدام کرده است.

قبلاً گفته می‌شد سیلز فورس، والت دیسنی و آلفابت به دنبال خرید توییتر هستند، اما در عمل هیچ‌یک از این شرکت‌ها ادعاهای یادشده را تأیید نکردند.

توییتر در 12 ماه گذشته 40 درصد از ارزش سهام خود را ازدست‌داده است و در این شرایط توان رقابتی کمتری با گوگل و فیس‌بوک دارد. ولی مشخص نیست اخراج کارمندان می‌تواند از میزان این فشارها بکاهد یا خیر.

تازه ترین ها
حمله
1404/05/29 - 07:12- جرم سایبری

حمله هکرهای کره شمالی به سفارتخانه‌های سئول

هکرهای مرتبط با کره شمالی در یک کمپین جاسوسی جدید، سفارتخانه‌های سئول را هدف قرار دادند.

اقتصاد
1404/05/28 - 17:29- آسیا

اقتصاد عملیات‌های کلاهبرداری سایبری در جنوب شرقی آسیا

به گفته کارشناسان، عملیات‌های کلاهبرداری سایبری در جنوب شرقی آسیا بخشی از یک صنعت غیرقانونی گسترده و در حال تکامل است.

رونمایی
1404/05/28 - 17:13- هوش مصنوعي

رونمایی از اولین خانواده مجازی اماراتی به رهبری دختر هوش مصنوعی

سازمان دیجیتال دبی از اولین خانواده مجازی اماراتی به رهبری دختر هوش مصنوعی به نام «لطیفه» رونمایی کرد.