about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

براساس برخی گزارش‌ها، از حدود 4 روز پیش چندین استان کشور با اختلال اینترنت مواجه هستند و این اختلال برای حدود 7 شرکت ارائه‌دهنده خدمات اینترنت پرسرعت محسوس است.
به گزارش فناوری اطلاعات سایبربان؛ مشترکان اینترنت از اختلال گسترده اینترنت در کشور خبر می‌دهند.
براساس گزارش‌های رسیده، اکنون نیز چندین استان کشور با اختلال مواجه هستند و برای حدود 7 شرکت ارائه‌دهنده خدمات اینترنت پرسرعت این اختلال محسوس بوده است.
برای مثال یکی از شرکت‌های اینترنتی، گفت: «از روز چهارشنبه پهنای باند گیت شیراز تقریبا نصف شده است.»
در نتیجه این اختلال افت کیفیت در دسترسی به سایت‌های داخلی کمتر بوده و عمده کندی در دسترسی به سایت‌های خارجی احساس می‌شود.
شرکت ارتباطات زیرساخت، هرگونه اختلال و کندی اینترنت در کشور در 4 روز گذشته را رد کرد و تاکید کرد: «هم‌اکنون نیز ارتباطات بدون اختلال در جریان است.»
برخی شرکت‌ها بروز این اختلال را از روز سه‌شنبه (12 آبان) و برخی از چهارشنبه (13 آبان) گزارش کرده‌اند و طبق اعلام ارائه‌دهندگان اینترنت و کاربران اینترنتی این افت کیفیت هنوز نیز در برخی سرویس‌دهنده‌ها ادامه دارد.

 

تازه ترین ها
رونمایی
1404/11/21 - 15:49- آمریکا

رونمایی از راهنمای عملی سازمان ملل در مورد هوش مصنوعی

رونمایی از اولین راهنمای عملی سازمان ملل متحد در مورد هوش مصنوعی و پیشگیری و مقابله با افراط‌گرایی خشونت‌آمیز خواهد بود.

استفاده
1404/11/21 - 14:47- هوش مصنوعي

استفاده از هوش مصنوعی در سیستم‌های عدالت کیفری

هوش مصنوعی به طور فزاینده‌ای برای استفاده در سیستم‌های عدالت کیفری پیشنهاد می‌شود.

افتتاح
1404/11/21 - 14:05- سایرفناوری ها

افتتاح بزرگ‌ترین مرکز داده هوش مصنوعی در سنگاپور

شرکت سینگتل بزرگ‌ترین مرکز داده هوش مصنوعی را در سنگاپور افتتاح کرد.