about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

دولت ژاپن اعلام کرد که برای حمایت از صنعت تراشه این کشور مبلغ ۱۳ میلیارد دلار در نظر گرفته است.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان،دولت ژاپن حدود ۲ تریلیون ین (۱۳ میلیارد دلار)برای حمایت از صنعت تراشه خود اختصاص خواهد داد که نشان دهنده آخرین تلاش این کشور آسیایی برای بازپس گیری شکوه گذشته خود در بخش حیاتی تراشه است.

این کشور ارائه دهنده اصلی ابزارها و مواد ساخت تراشه است که در دهه های اخیر برتری خود را در تولید از دست داده و اکنون برای ساخت ظرفیت به سازندگان تراشه یارانه میدهد.

انتظار میرود بخشی از این بودجه که از طریق بودجه تکمیلی برای سال مالی جاری در نظر گرفته خواهد شد، برای حمایت از شرکت تراشه ساز تایوانی تی اِس اِم سی (TSMC  ) و شرکت ریخته گری تراشه راپیدوس (Rapidus) استفاده شود که هدف آن تولید تراشه های پیشرفته در جزیره هوکایدو است.

ژاپن برای تامین مالی این هزینه ها قرار است نزدیک به ۹ تریلیون ین (۵۹.۸ میلیارد دلار) اوراق قرضه منتشر کند که برخی نگرانی ها درباره افزایش بدهی ها را تشدید میکند.

 

منبع:

تازه ترین ها
مشارکت
1404/08/14 - 06:06- تروریسم سایبری

مشارکت هند و رژیم صهیونیستی در حوزه‌های امنیت سایبری و هوش مصنوعی

هند و رژیم صهیونیستی برای همکاری در حوزه‌های دفاعی، هوش مصنوعی و امنیت سایبری توافق‌نامه امضا کردند.

راه‌اندازی
1404/08/14 - 05:50- تروریسم سایبری

راه‌اندازی شرکت جدید اسرائیلی امنیت ابری

روؤسای سابق سایبری ارتش رژیم صهیونیستی، یک شرکت امنیت ابری به نام «Sweet Security» راه‌اندازی کردند.

سرمایه‌گذاری
1404/08/13 - 17:11- اروپا

سرمایه‌گذاری ۶۰ میلیون یورویی برای تقویت تاب‌آوری سایبری اوکراین

وزارت تحول دیجیتال اوکراین اعلام کرد که بیش از ۶۰ میلیون یورو برای تقویت تاب‌آوری سایبری این کشور جذب خواهد شد.