about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

ایلان ماسک قصد دارد بزرگترین کارخانه سلول باتری جهان را در برلین راه اندازی کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ ایلان ماسک، مدیر شرکت تسلا روز گذشته گفت که قصد دارد بزرگ ترین کارخانه سلول باتری جهان را در نزدیکی برلین احداث کند.
تسلا هم اکنون کار ساخت یک کارخانه گیگافکتوری عظیم در منطقه جنگلی Gruenheide ( منطقه ای در جنوب پایتخت آلمان)را کلید زده است و سال آینده آن را راه اندازی خواهد کرد.


این کارخانه، اولین کارخانه ای است که شرکت تسلا در اروپا احداث می کند و قرار است مبدا تولید سالانه 500000 خودروی سدان مدل3 و کراس اوور مدل Y باشد.


ایلان ماسک در کنفرانسی با محوریت باتری که توسط وزارت اقتصاد آلمان برگزار شد، اعلام کرد تولید سلول باتری در این کارخانه آلمانی را با ظرفیتی سالانه نزدیک به 100 گیگاوات ساعت استارت خواهد زد.


اما هدف نهایی این شرکت، رسیدن به ظرفیت سالانه 250 گیگاوات ساعت خواهد بود.


تولید باتری های وسایل حمل و نقل الکتریکی در حال حاضر تحت سلطه شرکت های چینی، ژاپنی و کره ای است و اروپا سهم کمی از این بازار را در اختیار دارد.
ایلان این هدف را درست در روزی اعلام کرد که به عنوان دومین فرد ثروتمند جهان انتخاب شد و بیل گیتس را پشت سر گذاشت.
ایلان همچنین به افراد محلی اشاره کرد که به دلیل قطع درختان، تسلا را به دادگاه کشانده بودند. وی اعلام کرد که افراد محلی به علت تولید باتری در این کارخانه، با مواد سمی در هوا مواجه نخواهند شد.
 

منبع:

تازه ترین ها
سوءاستفاده
1404/11/27 - 16:07- جرم سایبری

سوءاستفاده مهاجمان سایبری از نرم‌افزار نظارت بر کارکنان

مهاجمان سایبری با سوءاستفاده از نرم‌افزارهای قانونی مدیریت و پایش کارکنان، بستر حملات باج‌افزاری را فراهم می‌کنند؛ رویکردی که شناسایی تهدید را برای سازمان‌ها دشوارتر کرده است.

مواجه
1404/11/27 - 15:59- جرم سایبری

مواجه هند با بیش از ۳۱۰۰ حمله سایبری هفتگی

طبق گزارش امنیت سایبری ۲۰۲۶ منتشرشده توسط شرکت نرم افزاری چک پوینت، در سال ۲۰۲۵ به‌طور متوسط هر هفته حدود ۳۱۹۵ حمله سایبری علیه سازمان‌ها در هند انجام شده است که نسبت به سال ۲۰۲۴ حدود ۲٪ افزایش نشان می‌دهد.

تحریم
1404/11/27 - 15:52- آمریکا

تحریم هشت شهروند نیجریه‌ای توسط آمریکا

ایالات متحده هشت شهروند نیجریه‌ای را که به داشتن ارتباط با گروه‌های تروریستی و فعالیت‌های مجرمانه سایبری متهم هستند، در فهرست تحریم‌ها قرار داده است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.