about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

انتشار شده در تاریخ

احتمال عرضه‌ی رایانه‌هایی با معماری ARM

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ در زمان برگزاری اجلاس لینوکس‌کان (LinuxCon) که از تاریخ 5 تا 7 اکتبر برگزار شده بود، از احتمال ساحت لپ‌تاپ‌هایی بر پایه معماری آرم (ARM) سخن به میان آمد.
لینوس تروالدز (Linus Torvalds)، مخترع لینوکس، در مصاحبه‌ای گفت: «بسیاری از وب‌گاه‌ها خبری حوزه فناوری اطلاعات نظرهای من را در مورد رایانه‌های قدرتمندی که مبتنی بر آرم هستند اشتباه برداشت کرده‌اند.»
او افزود: «زمانی که اجلاس لینوکس‌کان پایان یافت؛ وبگاه‌ها خبری جمله‌ی "سال آینده، سال لپ‌تاپ‌هایی مبتنی بر معماری آرم است" را اشتباه برداشت کرده و تصور کرده‌اند چنین دستگاهی در دست تهیه است. من سال‌ها است که منتظر تولید رایانه‌هایی هستم که بر اساس معماری آرم ساخته باشند؛ اما همیشه به سال بعد موکول می‌شود.»
در واقع او می‌خواهد روزی را ببیند که رایانه‌هایی به طور کامل بر مبنای معماری آرم ساخته شده‌اند و کاربر می‌تواند با استفاده از آن‌ها به انجام کارهای خود بپردازد، بخصوص رایانه‌هایی که از پردازنده های 64 بیتی «ARM64» استفاده می‌کنند.
 سیستم‌عامل‌های لینوکس به بهترین شکل از معماری آرم و سخت‌افزارهایی که با این معماری ساخته می‌شود پشتیبانی می‌کنند.
این احتمال وجود دارد که تروالدز این خبر را در اجلاس لینوکس‌کان اعلام کرده و اکنون سعی داشته آن را یک اشتباه جلوه دهد. با این وجود احتمال اینکه سال آینده رایانه‌های قدرتمندی مبتنی بر معماری آرم ساخته شوند وجود دارد.
معماری آرم، نوعی معماری برای پردازنده‌های رایانه‌ای است که مصرف انرژی کمی داشته و گرمای کمی تولید می‌کند. از این معماری در ساخت پردازنده برای تلفن‌های هوشمند، تبلت و ساعت‌های هوشمند استفاده می‌شود. تا این لحظه خبری از ساخت رایانه‌ای مبتنی بر این معماری منتشر نشده است.

 

تازه ترین ها

جدال بنیان‌گذار تلگرام با نخست‌وزیر اسپانیا

پدرو سانچز ادعاهای پاول دوروف مبنی بر اینکه ممنوعیت رسانه‌های اجتماعی، آزادی‌های آنلاین را تهدید می‌کند، رد کرد.

بررسی ممنوعیت استفاده کودکان از رسانه‌های اجتماعی در آلمان

حزب دموکرات مسیحی آلمان محدودیت‌های سنی برای استفاده از رسانه‌های اجتماعی برای افراد زیر ۱۶ سال را بررسی می‌کند.

اتهام تیک‌تاک به نقض قوانین اتحادیه اروپا

تیک‌تاک به نقض قوانین محتوای آنلاین اتحادیه اروپا متهم شد.