about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

انتشار شده در تاریخ

احتمال حمله هکری روس‌ها به انتخابات آمریکا

به گزارش واحد هک و نفوذ سایبربان؛ پلیس فدرال آمریکا از مسئولان محلی ایالتی خواسته تا امنیت سیستم‌های رایانه‌ای خود را قبل از برگزاری انتخابات ریاست جمهوری در ماه نوامبر افزایش دهند.

بر اساس اخبار منتشرشده اف بی آی در ماه ژوئن به مقامات آریزونا هشدار داده بود که روس‌ها مسئول حملات هکری به سیستم انتخاباتی این ایالت هستند.

اف بی آی حملات یادشده را مهم و قابل‌توجه دانسته و از 10 به آن‌ها نمره 8 داده است. این حملات موجب توقف فعالیت سیستم ثبت رأی‌دهندگان ایالت آریزونا به مدت یک هفته شد.

در اثر این حملات اسامی کاربری و کلمات عبور برخی مقامات محلی دست‌اندرکار انتخابات هم سرقت شده است. اف بی آی اعلام نکرده که این هکرها کارمند دولت روسیه هستند یا خلاف‌کارانی در ارتباط با این دولت می‌باشند.

با توجه به اینکه مردم در آمریکا مستقیما به رئیس‌جمهور آینده روی نمی‌دهند و صرفا اعضای هیئت‌های انتخاب رئیس‌جمهور در هر ایالت را انتخاب می‌کنند، هک کردن سیستم‌های ثبت روی آن‌ها می‌تواند اطلاعات فراوانی را در اختیار هکرها قرار دهد.

هکرها پیش‌ازاین به رایانه‌های کمیته ملی دموکراتیک وابسته به حزب دموکرات هم حمله کرده و اطلاعات ایمیل‌های سران ارشد این حزب در حمایت از نامزدی هیلاری کلینتون را منتشر کرده بودند.

تازه ترین ها
پیش‌بینی
1404/11/17 - 17:24- هوش مصنوعي

پیش‌بینی خطر زوال عقل و سرطان توسط هوش مصنوعی

محققان دانشگاه ماساچوست، یک مدل هوش مصنوعی برای پیش‌بینی سن، خطر زوال عقل، جهش‌های توموری و سرطان، رونمایی کرده‌اند.

جدال بنیان‌گذار تلگرام با نخست‌وزیر اسپانیا

پدرو سانچز ادعاهای پاول دوروف مبنی بر اینکه ممنوعیت رسانه‌های اجتماعی، آزادی‌های آنلاین را تهدید می‌کند، رد کرد.

بررسی ممنوعیت استفاده کودکان از رسانه‌های اجتماعی در آلمان

حزب دموکرات مسیحی آلمان محدودیت‌های سنی برای استفاده از رسانه‌های اجتماعی برای افراد زیر ۱۶ سال را بررسی می‌کند.