about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

انتظار می‌رود، تراشه کوالام ۸ نسل ۲ دارای پیکربندی کاملا متفاوت باشد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ ماه گذشته، کوالکام نسخه ارتقا یافته پردازنده خود را با نام اسنپدراگون ۸ پلاس نسل ۱ معرفی کرد. گفته شده اکثر گوشی‌های هوشمندی که امسال عرضه می‌شوند مجهز به این تراشه هستند.

به گزارش سایت gizmochina، این شرکت در حال آماده شدن برای راه اندازی نسل بعدی پردازنده پرچمدار خود با نام کوالکام اسپندراگون ۸ نسل ۲ است که پیش بینی می‌شود تا پایان سال جاری تولید شود.

پیش بینی می‌شود، پردازنده اسنپدراگون ۸ نسل ۲، دارای شماره مدل و نام کد SM۸۵۵۰ Kailua است که با پیکربندی کلاستر کاملاً متفاوتی عرضه خواهد شد. این تراشه که توسط شرکت تولید نیمه هادی تایوان (TSMC) بر اساس فرآیند ۴ نانومتری ساخته خواهد شد، ظاهراً به جای پیکربندی معمول ۱+۳+۴ دارای پیکربندی ۱+۲+۲+۳ خواهد بود.

اسنپدراگون ۸ نسل ۱ فعلی با یک هسته مشترک بزرگ ARM، سه هسته متوسط و چهار هسته کم مصرف عرضه می‌شود یعنی طراحی خوشه‌ای که اکنون توسط اکثر سازندگان تراشه برای پردازنده‌های پیشرفته خود استفاده می‌شود.

براساس گزارش‌ها، اسنپدراگون ۸ نسل ۲ آینده دارای یک هسته از نسل Makalu، خوشه دیگر با دو هسته از نسل Makalu، به دنبال آن دو هسته Matterhorn و سه هسته Klein R۱ خواهد بود. نسل Matterhorn ARM به پردازنده‌های Cortex ۲۰۲۱ آن اشاره دارد، در حالی که Makalu برای گوشی‌های ۲۰۲۲ در نظر گرفته شده است.

انتظار می‌رود، تراشه جدید کوالکام دارای یک هسته Cortex-X۳ دو هسته Cortex-A۷۲۰، دو هسته Cortex-A۷۱۰ و سه هسته قدیمی Cortex-A۵۱۰ که احتمالاً با پردازنده گرافیکی Adreno ۷۴۰ باشد.

تازه ترین ها
تقویت
1404/11/16 - 15:58- آسیا

تقویت روابط سایبری ژاپن و بریتانیا

ژاپن و بریتانیا از گسترش همکاری در زمینه امنیت سایبری و گسترش روابط در سه حوزه اصلی خبر دادند.

هکر
1404/11/16 - 15:41- آمریکا

هکر مرموز جفری اپستین کیست؟

کارشناسان در گزارشی درمورد جفری اپستین و اسناد و مدارکی که از وی منتشر شده مقاله‌ای نوشته‌اند.

خنثی‌سازی
1404/11/16 - 09:40- آسیا

خنثی‌سازی 90 هزار حمله سایبری به اجلاس دولت‌های جهان توسط امارات

رئیس شورای امنیت سایبری امارات اعلام کرد که سیستم‌های سایبری این کشور ۹۰ هزار حمله به اجلاس دولت‌های جهان را مسدود کردند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.