about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

انتشار شده در تاریخ

احتمال اجرای رجیستری موبایل از اول تیرماه

 

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ یدالله صادقی ضمن تأکید بر اهمیت اجرای این طرح در کاهش قاچاق موبایل، اظهار کرد: اجرای طرح رجیستری تلفن همراه دارای دو بخش است که یکی از این بخش‌ها به قواعد تجاری و دیگری به زیرساخت‌های فنی مربوط می‌شود.

وی ادامه داد: در حوزه قوانین و قواعد تجاری ما در وزارت صنعت، معدن و تجارت اقداماتی را در دستور کار قرار داده‌ایم، اما در بخش زیرساخت‌های فنی موضوع در اختیار وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات قرار دارد تا با استفاده از دستگاه‌های خاص شرایطی ایجاد شود که امکان رجیستری تمام تلفن‌های همراه وجود داشته باشد و درعین‌حال در موارد مبادله تلفن همراه و خریدوفروش آن، فرد با مشکلی مواجه نشود.

صادقی با تأکید بر این‌که در اجرای این طرح دچار نشدن مردم به مشکل از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است، گفت: بر همین اساس طی ماه‌های گذشته وزارت ارتباطات با جذب پیمانکاران مختلف در حال انجام این بخش است.

معاون امور اقتصادی و بازرگانی وزارت صنعت، معدن و تجارت افزود: طبق اطلاعاتی که از سوی ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا به دست ما رسیده، ظاهراً امور مربوط به این بخش در حال انجام است و به‌احتمال‌زیاد تا پایان خردادماه این طرح اجرایی می‌شود.

علاوه بر رجیستری تلفن همراه، سامانه‌ای نیز به‌تازگی طراحی‌شده و طبق آیین‌نامه‌های مدون واردکنندگان تلفن همراه ملزم شده‌اند از پایان اردیبهشت‌ماه سال جاری کالای خود را با ثبت شناسه خاص وارد کنند.

پیش‌ازاین سخنگوی ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز در آخرین روزهای سال گذشته از اجرایی شدن طرح رجیستری تلفن‌های همراه تا تیرماه ۱۳۹۶ خبر داده بود، محمود واعظی وزیر ارتباطات هم در آخرین اظهارنظرهای خود در این زمینه گفته بود: با وزارت صنایع و ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز هماهنگ کردیم و امیدواریم این فرآیند تا تیرماه اجرایی شود.

وی البته این نکته را هم یادآور شده بود که مرحله پایلوت رجیستری انجام‌شده و دستگاه‌های ذی‌ربط خریداری‌شده و بدین ترتیب مسائل سخت‌افزاری حل‌شده اما در بعد نرم‌افزاری هنوز مشکلاتی وجود  دارد که امیدواریم تا تیرماه ۱۳۹۶ به نتیجه برسد.

 

تازه ترین ها
قبول
1404/10/04 - 13:20- جرم سایبری

قبول مسئولیت حمله سایبری به پست فرانسه توسط هکرهای روسی

یک گروه هکری حامی روسیه مسئولیت حمله سایبری به سامانه‌های پست ملی فرانسه را بر عهده گرفت؛ حمله‌ای که همزمان با شلوغ‌ترین فصل کاری این نهاد، موجب اختلال گسترده در خدمات پستی و بانکی شد.

حمله
1404/10/04 - 12:56- جرم سایبری

حمله سایبری به اپلیکیشن ویدئوی کوتاه چینی

یک اپلیکیشن ویدئوی کوتاه چینی گزارش شده است که روز دوشنبه هدف یک حمله سایبری با انتشار محتوای غیراخلاقی قرار گرفته است.

استقبال
1404/10/04 - 12:47- هوش مصنوعي

استقبال سازندگان موسیقی در یوتیوب از هوش مصنوعی

سازندگان موسیقی در یوتیوب از هوش مصنوعی استقبال می‌کنند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.