about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

بر اساس اخبار منتشر شده اخیر، به احتمال زیاد، چین و آمریکا در آینده‌ای نزدیک، دور جدید مذاکرات امنیت سایبری خود را آغاز خواهند کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ وزارت امور خارجه ایالات‌متحده، روز چهارشنبه مورخ 4 اکتبر، خبر آغاز دور جدید مذاکرات دو جانبه امنیت سایبری این کشور، با دولت چین، در آینده‌ای نزدیک را به صورت رسمی تأیید کرد.

معاون وزیر امور خارجه ایالات‌متحده، جان سالیوان (John Sullivan)، مسئولیت برگزاری این گفتگو را بر عهده خواهد داشت. جف سشنس (Jeff Sessions)، دادستان کل و الین دوک (Elaine Duke)، معاون اجرایی وزیر امنیت داخلی آمریکا نیز، از دیگر حاضران هیئت مذاکره‌کننده واشنگتن هستند.

گائو شنگکان (Guo Shengkun) مشاور وزیر امور خارجه و وزیر امنیت عمومی جمهوری خلق چین نیز، در سوی دیگر میز مذاکره، به عنوان نماینده چین، حاضر خواهد شد.

بر اساس بیانیه وزارت امور خارجه آمریکا، این گفتگوهای دوجانبه، بحث‌های بی‌واسطه در مورد مهاجرت، استرداد مجرمین، مبارزه با مواد مخدر، مبارزه با تروریسم و امنیت سایبری را شامل می‌شود.

این دور از گفتگوها، یکی از چهار سازوکار ارتباطی ایجاد شده میان چین و آمریکا در سطوح عالی است که پس از دیدار شی جینپینگ رئیس‌جمهور چین و دونالد ترامپ رئیس‌جمهور ایالات‌متحده، در سال گذشته، ایجاد شد.

به زعم بسیاری از کارشناسان، یکی از دلایل اصلی افزایش تمایل آمریکا به گسترش گفتگوها با دولت چین، آغاز روند اصلاحات قوانین امنیت سایبری این کشور، در طول ماه‌های گذشته است.

تازه ترین ها
توسعه
1404/07/05 - 15:56- هوش مصنوعي

توسعه مرکز داده عظیم در برزیل

برزیل، میزبان یک مرکز داده عظیم برای هوش مصنوعی خواهد بود.

تقویت
1404/07/05 - 14:45- آسیا

تقویت امنیت سایبری مخابرات هند

هند با تفاهم‌نامه جدید میان وزارت مخابرات و واحد اطلاعات مالی، امنیت سایبری مخابرات را تقویت کرد.

تکمیل
1404/07/05 - 14:37- آسیا

تکمیل مرحله اول ارزیابی امنیتی زیرساخت‌های اطلاعاتی در آذربایجان

به گفته سرویس امنیت دولتی آذربایجان، مرحله اول ارزیابی امنیتی زیرساخت‌های اطلاعاتی حیاتی این کشور تکمیل شد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.