about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

انتشار شده در تاریخ

اجلاس WWDC 2018؛ معرفی قابلیت های جدید TvOS

کاربران Apple TV دیگر نیازی ندارد رمز عبور خود را به داشته باشند؛ زیرا قابلیت استفاده به همه ی آنها تنها با یکبار ورود فراهم شده است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، به نقل از «TechCrunch»؛ شرکت اپل در زمان برگزاری اجلاس سالانه ی خود با نام «WWDC 2018» سیستم عامل TvOS 12 را معرفی کرد. در TvOS 12 از فناوری صدای فراگیر «دالبی اتموس» (Dolby Atmos)، پشتیبانی به عمل می آید. این مسئله « Apple TV »  را به اولین ابزار با کیفیت 4K تبدیل می کند که از آتموس و ویژن (Dolby Vision) بهره می برد.

تیم کوک، مدیرعامل اپل اعلام کرد، تعداد کاربران Apple TV نسبت به سال گذشته، 50 درصد رشد داشته است. همچنین در حال حاضر بیش از 100 کانال ویدئویی توسط این بستر پشتیبانی می شوند. به علاوه تا اواخر 2018 از «Charter Spectrum» نیز پشتیبانی خواهد شد تا 50 میلیون نفر از کاربران بتوانند از طریق ابزار خود به محتوای کابلی معمولی دسترسی کنند.

از طرفی کاربران دیگر نیازی ندارند برای ورود به برنامه های مختلف به صورت جداگانه این کار را انجام دهند. به همین منظور از قابلیت «Zero Sign On» رونمایی شد تا این اقدام را ساده تر کند. زمانی که مصرف کننده به ارائه دهنده ی خدمات تلویزیون کابلی خود متصل می گردد، به صورت خودکار و بدون وارد کردن رمز عبور، امکان ورود به همه ی برنامه ها و استفاده از آنها فراهم می شود. این قابلیت از هم اینک در دسترس قرار دارد.

البته خصیصه مذکور نگرانی هایی را نیز به وجود می آورد؛ زیرا هم اینک افرادی وجود دارد که بخشی از رمزهای عبور خود را با دیگران به اشتراک گذاشته اند. به علاوه اگر رمز عبور مورد استفاده توسط یک مجرم سایبری به سرقت برود، امکان سو استفاده های گسترده ای به وجود خواهد آمد.

 

 

تازه ترین ها
همکاری
1404/05/27 - 12:12- آمریکا

همکاری فاکسکان و سافت‌بانک در پروژه استار گیت

فاکسکان و سافت‌بانک تجهیزات مرکز داده را در اوهایو برای پروژه استار گیت تولید می‌کنند.

میزان
1404/05/27 - 12:07- اروپا

میزان پوشش بیمه سایبری در سال 2025

تنها ۴۷ درصد از مشتریان واجد شرایط، پوشش بیمه سایبری در سال ۲۰۲۵ دارند.

نیمی
1404/05/27 - 11:56- اقیانوسیه

نیمی از کاربران اینترنت استرالیا قربانی جرایم سایبری

طبق گفته مؤسسه جرم‌شناسی استرالیا، تقریباً نیمی از کاربران اینترنت در این کشور، قربانی جرایم سایبری هستند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.