about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تأثیر
1404/11/23 - 17:54- سایرفناوری ها

تأثیر کمبود تراشه‌های حافظه بر عرضه رایانه‌های شخصی

گروه لنوو چین در مورد افزایش فشار بر عرضه رایانه‌های شخصی به دلیل کمبود فزاینده تراشه‌های حافظه هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

انتشار شده در تاریخ

اجلاس CyberCon 2018/حوزه سایبری، یک میدان جنگی است

به گفته فرمانده ستاد نیروهای مشترک شبکه‌های اطلاعاتی وزارت دفاع آمریکا، هر فردی در این سازمان یک جنگجوی سایبری به شمار می رود.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ نانسی نورتون (Nancy Norton)، مدیر دیسا (DISA) و فرمانده ستاد نیروهای مشترک-شبکه‌های اطلاعاتی وزارت دفاع ایالات متحده در کنفرانس «CyberCon» در سال 2018 به میزانی «Fifth Domain» گفت:

ارتش تفنگداران دریایی معتقد است که هر عضو این سازمان یک تفنگدار محسوب می‌شود؛ به عقیده من هر فردی در وزارت دفاع نیز یک جنگجوی سایبری است.

نورتون در سخنرانی نوامبر امسال در ویرجینیا توضیح داد که ماهیت امنیت سایبری امروز بدین معنا است که هر فرد یک بردار حمله، یک آسیبپذیری و بهترین خط دفاع است.

وی افزود:

تاکتیک هایی مانند ایمیل های فیشینگ هنوز هم با وجود استفاده افراد – اعم از رهبران ارشد تا کاربران جزء در شبکه‌های اطلاعاتی وزارت دفاع – مسئله مهمی هستند و می‌توانند منجر به شکست‌های احتمالی شوند. شاید این شکست‌ها فاجعه‌بار نباشند، اما هر کدام احتمالاً منشأ یک نقص هستند.

مدیر دیسا اظهار داشت:

عوامل مخرب تلاش می‌کنند تا از طریق شرکا و شبکه‌های پایگاه صنعتی، به شبکه‌های اطلاعاتی وزارت دفاع دسترسی پیدا کنند. ما به دلیل داده‌ها و عملیات‌هایمان به این شبکه‌ها متکی هستیم؛ اما هنوز هم این شبکه‌ها آسیب‌پذیر هستند.

نورتون با اشاره به محیط تهدید جنگی گفت:

دیسا از حدود یک میلیارد عملیات سایبری با هدف شبکه‌های اطلاعاتی وزارت دفاع به‌صورت ماهانه با سنسورهای دارای بیش از 300 میلیون هشداردهنده جلوگیری می‌کند.

او در پاسخ به موضوع مطرح شده در کنفرانس مبنی بر اینکه سایبر تنها یک مشکل فناوری اطلاعات نیست، خاطرنشان کرد:

«این بستر واقعاً یک میدان جنگی محسوب می شود.»
 

تازه ترین ها
افشای
1404/11/30 - 19:32- جرم سایبری

افشای اطلاعات شخصی درپی حمله سایبری به فروشگاه سکه آنلاین اوکراین

حمله سایبری به فروشگاه آنلاین سکه‌شناسی در اوکراین، اطلاعات شخصی را افشا کرد، اما کارشناسان ادعا کردند که اطلاعات مالی ایمن مانده‌اند.

هک
1404/11/30 - 19:16- جرم سایبری

هک پایگاه داده حساب‌های بانکی ملی فرانسه

مقامات فرانسوی اعلام کردند که مهاجمان به پایگاه داده حساب‌های بانکی ملی فرانسه نفوذ کرده‌اند.

همکاری
1404/11/30 - 15:56- هوش مصنوعي

همکاری آنتروپیک با هند در زمینه هوش مصنوعی

آنتروپیک به دنبال همکاری عمیق‌تر در زمینه هوش مصنوعی با هند است.