about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

شرکت مایکروسافت اعلام کرد اپ سنتر ویژوال استودیو از گیت هاب پشتیبانی خواهد کرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، به نقل از «techcrunch»؛ شرکت مایکروسافت در سال قبل از «ویژوال استودیو اپ سنتر» (Visual Studio App Center) رونمایی کرد. این ویژگی چرخه ی توسعه ی یکپارچه ی برنامه های موبایلی را به توسعه دهندگانی که قصد تولید نرم افزاری روی iOS، اندروید، ویندوز و مک را داشتند، ارائه می داد.

خدمات بالا به توسعه دهندگان اجازه می دهد تولید، آزمایش، توزیع و نظارت روی برنامه های نوشته شده با «Objective-C»، «Swift»، جاوا، C#، زامارین و «React Native» را در یک بستر ثابت انجام دهند.

مایکروسافت اعلام کرد با همکاری گیت هاب (GitHub)، قابلیت بالا را به فروشگاه این وبگاه می آورد. این ویژگی به توسعه دهندگان گیت هاب اجازه می دهد بسیاری از فرآیند های «DevOps» خود را مستقیما از داخل این بستر به صورت خودکار انجام بدهند.

اپ سنتر هم اکنون به توسعه دهندگان اجازه می دهد به «مخازن گیت هاب» (GitHub repositories)، «Visual Studio Team Service» و «Bitbucket» متصل شوند.

اپ سنتر هم اینک در فروشگاه گیت هاب قرار گرفته و در دسترس است.

تازه ترین ها
تعمیق
1404/09/24 - 18:25- اروپا

تعمیق روابط اوکراین و استونی در حوزه امنیت سایبری

اوکراین همکاری خود را با استونی در زمینه حکومتداری دیجیتال و امنیت سایبری عمیق‌تر کرد.

هشدار
1404/09/24 - 16:37- اروپا

هشدار رئیس ام آی 6 درباره افزایش فشار بر پوتین

رئیس جدید سرویس اطلاعات مخفی بریتانیا در نخستین سخنرانی عمومی خود در روز دوشنبه درباره تهدید حاد ناشی از روسیه‌ای «تهاجمی، توسعه‌طلب و تجدیدنظرطلب» هشدار خواهد داد.

تداوم
1404/09/24 - 16:28- آمریکا

تداوم هک گسترده شبکه‌های مخابراتی آمریکا توسط چین

مارک وارنر، سناتور دموکرات از ایالت ویرجینیا، اعلام کرد که چین همچنان در حال هک شبکه‌های مخابراتی ایالات متحده است؛ حمله‌ای سایبری که به این کشور امکان می‌دهد به ارتباطات تقریباً همه آمریکایی‌ها دسترسی پیدا کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.