about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

شرکت ترند میکرو، میزبان اجلاس امنیت سایبری «BFSI 2022» در ماه نوامبر سال جاری در فیرمونت، ماکاتی است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ کارشناسان معتقدند که همه‌گیری، تحول دیجیتالی کسب‌وکارها و سازمان‌ها را سرعت بخشیده است. در حالیکه تغییر به سمت دیجیتال، دسترسی آسان‌تر، راه‌حل‌های نوآورانه و راحتی بیشتری را برای شرکت‌ها و مشتریانشان به ارمغان آورده، اما خطر تهدیدات امنیت سایبری را نیز افزایش داده است، زیرا صنعت بانکداری، خدمات مالی و بیمه (BFSI) یکی از آسیب‌پذیرترین صنایع است.

شرکت امنیت سایبری ترند میکرو (Trend Micro) در تلاشی فعال برای آموزش و مشارکت صنعت با هدف برداشتن گام‌هایی برای افزایش حفاظت از داده‌های خود و مشتریانشان، میزبان اجلاس امنیت سایبری «BFSI 2022» در ماه نوامبر سال جاری در فیرمونت، ماکاتی است.

این رویداد برای کسانی که با بخش بانکداری، خدمات مالی و بیمه کار می‌کنند و با یکدیگر در ارتباط هستند رایگان است و رهبران امنیت سایبری از فیلیپین و منطقه آسیای جنوب شرقی به عنوان شرکت کنندگان در این نشست حضور خواهند داشت.

براساس گزارش ترند میکرو، کارشناسان در سال 2021 شاهد شکار عوامل تهدید بیشتری در سازمان‌های دیجیتال اول بوده‌اند و صنعت بانکداری از نظر حملات باج‌افزاری در رتبه دوم بیشترین حملات قرار گرفته است. ترند میکرو با اشاره به برنامه‌ها، وب‌سایت، زیرساخت ابری، سرورهای داخلی و فناوری عملیاتی با سطح حمله دیجیتال بزرگ‌تر، که از سرعت تحول دیجیتال افزایش یافتهاند، از نیاز شرکت‌ها به هوشیاری بیشتر در کشف، ارزیابی و کاهش تهدیدات و آسیب‌پذیری‌ها سایبری حمایت می‌کند.

در این اجلاس رهبران صنعت حضور خواهند داشت که در مورد موضوعات مختلف در زمینه امنیت سایبری با تمرکز بر بخش بانکداری، خدمات مالی و بیمه بحث و گفتگو خواهند کرد.

در میان شرکت کنندگان در این رویداد می‌توان به این افراد اشاره کرد : دیوید آلمیرول (David Almirol)، معاون وزارت فناوری اطلاعات و ارتباطات فیلیپین؛ مانوئل جوی ریگالا (Manuel Joey Regala)، رئیس امنیت اطلاعات و حفاظت از داده‌ها در کرانه باختری شرقی؛ آمور ماکلانگ (Amor Maclang)، مدیر اجرایی انجمن فین‌تک فیلیپین؛ دامسل آکوستا (Damselle Acosta)، معمار راه‌حل‌های خدمات وب آمازون؛ سیدارت گاندی (Siddharth Gandi)، مدیر عملیات « 1Kosmos» در آسیا و اقیانوسیه؛ ساپنا سامبلی (Sapna Sumbly)، معمار اصلی «BFSI SEA»؛ ایان فیلیپ (Ian Felipe)، مدیر ترند میکرو در فیلیپین و نیلش جین (Nilesh Jain)، معاون ترند میکرو در آسیای جنوب شرقی و هند.

ترند میکرو توضیح داد که این رویداد برای رهبران تجاری و فناوری در صنعت بانکداری، خدمات مالی و بیمه، به ویژه مدیران سطح C که فناوری اطلاعات، امنیت اطلاعات و فناوری را مدیریت می کنند، ارزشمند خواهد بود.

منبع:

تازه ترین ها
پیش‌بینی
1404/11/17 - 17:24- هوش مصنوعي

پیش‌بینی خطر زوال عقل و سرطان توسط هوش مصنوعی

محققان دانشگاه ماساچوست، یک مدل هوش مصنوعی برای پیش‌بینی سن، خطر زوال عقل، جهش‌های توموری و سرطان، رونمایی کرده‌اند.

جدال بنیان‌گذار تلگرام با نخست‌وزیر اسپانیا

پدرو سانچز ادعاهای پاول دوروف مبنی بر اینکه ممنوعیت رسانه‌های اجتماعی، آزادی‌های آنلاین را تهدید می‌کند، رد کرد.

بررسی ممنوعیت استفاده کودکان از رسانه‌های اجتماعی در آلمان

حزب دموکرات مسیحی آلمان محدودیت‌های سنی برای استفاده از رسانه‌های اجتماعی برای افراد زیر ۱۶ سال را بررسی می‌کند.