about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

انتشار شده در تاریخ

اجلاس امنیت سایبر انرژی در ابوظبی

اخیراً چهارمین اجلاس سالانه امنیت سایبر با موضوع امنیت سایبر در انرژی، آب و برق در پی اهمیت یافتن مسأله حمله به صنایع نفت، گاز، آب و برق در ابوظبی برگزار شد. افراد مهمی که در این اجلاس شرکت کردند عبارت بودند از: نماینده شرکت لاکهید مارتین و پلیس فدرال آمریکا، وزیر آب و برق عربستان سعودی، رئیس امنیت اطلاعات شرکت نفت مائرسک (Maersk) در قطر.
تمرکز اجلاس امسال بر روی جلوگیری از حملات سایبری، تشخیص سریع و پاسخ به این حملات بود. ازجمله بحث‌های دیگر، مسأله جلوگیری از جاسوسی سایبری، بهسازی امنیت اطلاعات و توسعه برنامه مدیریت بحران برای امنیت سایبر بود. علاوه بر این، نمایش آخرین پیشرفت‌ها در زمینه امنیت تلفن همراه و گام‌های بعدی که در این زمینه برداشته خواهد شد از برنامه‌های دیگر اجلاس مذکور بود.
از پشتیبانان اجلاس ابوظبی می‌توان به شرکت‌های زیر اشاره کرد:
- لاکهید مارتین
- شرکت اماراتی گلوبال سکیوریتی نت‌ورک (Global Security Network) که  در زمینه پروژه‌های امنیت فناوری فعال است.
- شرکت سوئیسی ای‌بی‌بی (ABB)  که در زمینه برق قدرت و فناوری اتوماسیون فعالیت می‌کند.

تازه ترین ها
اطلاعات
1404/07/18 - 08:22- سایرفناوری ها

اطلاعات در فضای ابری باید به‌صورت رمزنگاری‌شده، ذخیره شوند

استفاده از الگوریتم‌هایی چون AES-256، مدیریت مستقل کلیدها و مدل‌هایی چون «اعتماد صفر» نه‌تنها داده‌ها را ایمن می‌کند، بلکه انطباق با قوانین سخت‌گیرانه‌ای مانند GDPR را نیز تضمین می‌سازد.

انقلاب
1404/07/18 - 08:19- هوش مصنوعي

انقلاب پنهان هوش مصنوعی/ عامل‌های هوش مصنوعی چطور زندگی ما را دگرگون خواهند کرد؟

در سال ۲۰۲۵ مطالب زیادی درباره عامل‌های هوش مصنوعی (AI Agents) نوشته شد و حالا به نظر می‌رسد که استفاده از این فناوری نوظهور در زندگی روزمره به شکل گسترده‌تری آغاز شود.

حملات
1404/07/18 - 08:17- جنگ سایبری

حملات سایبری پایان ندارد؛ ضرورت حکمرانی قانونمند دیجیتال

رئیس مرکز ملی فضای مجازی گفت: در صورت نبود قوانین مشخص، پلتفرم‌ها می‌توانند به ابزاری علیه مردم، وحدت ملی و ارزش‌های فرهنگی کشور‌ها تبدیل شوند.