about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

انتشار شده در تاریخ

اجلاس امنیت سایبری 2017 اسرائیل (بخش اول)

اجلاس امنیت سایبری 2017، برای دومین سال متوالی با محوریت حفاظت سایبری سیستم‌های کنترل صنعتی در 13 ماه نوامبر سال جاری در سرزمین‌های اشغالی با حضور صدها نفر از متخصصان امنیت سایبری و اطلاعاتی برگزار شد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ دانیل ارنریچ (Daniel Ehrenreich)، مشاور ارشد حفاظت از سیستم‌های کنترل صنعتی، در مراسم افتتاحیه به‌عنوان رئیس کمیته اجلاس اعلام داشت: «ما با مسئولیت حفاظت از فضای سایبری اسرائیل در برابر مهاجمان، خلاق و نوآورانه کار می‌کنیم و باید در این زمینه پیشرفت کنیم. مسئله حائز اهمیت این است که هیچ سیستم فنی وجود ندارد که از حملات سایبری مصون باشد. ما باید با استفاده از ابزارهای تکنولوژیکی، روش‌ها، تمرین و تست همیشه آماده‌باشیم تا بتوانیم سریع و حرفه‌ای پاسخ دهیم. ما هنوز به آن مرحله نرسیده‌ایم و باید برای دفاع از اسرائیل، تمام انرژی خود را بگذاریم.» ارنریچ معتقد است: «نیروگاه‌ها، چون خصوصی هستند توسط سازمان‌های امنیتی، به‌صورت حرفه‌ای موردحفاظت قرار نگرفته‌اند.»

وی افزود: «پیام این اجلاس بیداری است زیرا زیرساخت‌های حیاتی باید محافظت شوند. سازمان‌های سراسر دنیا به سه دسته تقسیم می‌شوند؛ آن‌هایی که یک حادثه سایبری را تجربه و از آن دفاع کرده‌اند، آن‌هایی که بدون آگاهی موردحمله قرارگرفته‌اند و آن‌هایی که در آینده موردحمله قرار خواهند گرفت.»

رئیس کمیته اجلاس اظهار داشت: «حملات سایبری می‌توانند از مکان‌های مختلفی مانند اینترنت، نفوذ داخلی به سیستم و اشتباهات مردم شکل گیرند. منشأ حملات و بدافزارها مهم نیست، آنچه اهمیت دارد درنهایت آسیبی است که به سیستم‌ها وارد می‌شود. در جهان سیستم‌های کنترل صنعتی، تقاضا برای قابلیت اطمینان، بهره‌وری و عملیات ایمن و در رأس همه امنیت است؛ زیرا ما در دنیای امروز ترکیبی از موضوعات مانند اینترنت اشیاء را با سیستم‌های کنترل صنعتی داریم.»
در این اجلاس همچنین در مورد مسائلی چون خطرات سیستم‌های عملیاتی کنترل صنعتی صحبت شد که شامل عدم حفاظت فیزیکی کافی، پیروی غلط از روش‌ها، مهندسی اجتماعی، سرقت گذرواژه‌ها، خرابی سخت‌افزار و نرم‌افزارهای غیرمعمول و حفاظت ضعیف از شبکه فناوری اطلاعات هستند.

اوری شین (Uri Shain)، مدیر امنیت اطلاعات و دفاع سایبری در وزارت صنایع ملی انرژی و آب، در این اجلاس اعلام کرد: «ما به گفته صاحبان صنایع، خواهان پیوستگی و تداوم کسب‌وکار هستیم. سازمان ملی انرژی و آب، مدت کوتاهی است که در بئر سبع تأسیس شده است. ما باید از نگاه ملی به حوادث بنگریم.»

شین درنهایت اظهار داشت: «می‌دانیم که کمبودهایی وجود دارد و ما نیاز به ساخت آزمایشگاهی به‌عنوان یک محیط آزمایشی پژوهشی و مرکز نوآوری داریم که بر زیرساخت‌های عملیاتی، سیستم‌های کنترل صنعتی و اسکادا و ادغام نهادهای دولتی، صنعتی و دانشگاهی تمرکز داشته باشد.»

تازه ترین ها
راه‌اندازی
1404/11/10 - 17:47- هوش مصنوعي

راه‌اندازی عامل مرورگر هوش مصنوعی در کروم

گوگل در حال راه‌اندازی یک عامل مرورگر مبتنی بر هوش مصنوعی در داخل کروم است.

آموزش
1404/11/10 - 17:21- هوش مصنوعي

آموزش رایگان هوش مصنوعی به کارگران در بریتانیا

بریتانیا، آموزش رایگان هوش مصنوعی را تا سال ۲۰۳۰ به ۱۰ میلیون کارگر گسترش می‌دهد.

محاکمه
1404/11/10 - 16:40- آمریکا

محاکمه شرکت متا به دلیل ادعای استثمار کودکان

شرکت متا به دلیل ادعای استثمار کودکان در ایالت نیومکزیکو با محاکمه روبرو است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.