about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار درباره خلأ سواد رسانه‌ای در نهادهای رسمی

در روزهای اخیر با توجه به پخش برخی تصاویر از مقرهای نظامی در صدا و سیما باید خاطرنشان شویم که انتشار برخی ویدئوها می‌تواند جنگ روایت‌ها را علیه ایران تغییر دهد.

انتشار شده در تاریخ

اجلاس اعضای پنج چشم در لندن

بعد از اجلاس دوروزه فایوآیز در لندن، وزرای ارشد این گروه اظهار داشتند که رمزنگاری، نباید هزینه‌ای برای امنیت عمومی ایجاد کند.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ بعد از اجلاس دوروزه پنچ چشم در لندن، وزرای ارشد این گروه اظهار داشتند که رمزنگاری، نباید هزینه‌ای برای امنیت عمومی ایجاد کند. آن‌ها همچنین افزودند:

نگرانی ما به‌جایی مربوط است که شرکت‌های فناوری، عمداً سیستم‌ها را طوری طراحی می‌کنند که از هرگونه دسترسی به محتوا حتی هنگام بروز جرائم جدی، جلوگیری می‌کند.

شرکت‌های فناوری باید در طراحی محصولات و خدمات رمزنگاری‌شده خود، مکانیزم هایی را در نظر بگیرند تا دولت‌ها به صورت قانونی، به داده ها دسترسی داشته باشند.بااین‌حال شرکت‌های فناوری هشدار دادند که ایجاد درب پشتی در سیستم برای دسترسی قانونی، موجب تضعیف امنیت سیستم‌ها و آسیب‌پذیر شدن آن‌ها در برابر حملات مجرمان و دولت‌های خارجی می‌شود.

کشورهای فایوآیز اظهار کردند که شرکت‌های فناوری نباید سیستم‌های خود ازجمله رمزنگاری سرتاسر را طوری توسعه دهند که موجب تقویت فعالیت‌های مجرمان یا در معرض خطر قرار دادن افراد شود.

پریتی پَتل (Priti Patel) وزیر انگلستان گفت:

شرکت‌های فناوری نباید موجب افزایش فعالیت‌های مجرمانه شوند.

کشورهای فایوآیز نگرانی خود در مورد رمزنگاری سرتاسرکه در نرم‌افزارهای پیام‌رسانی چون واتس اپ، تلگرام، فیس بوک و دایرکت اینستاگرام استفاده شده است و در آن‌ها تنها فرستنده و گیرنده می‌توانند پیام را مشاهده کنند، اظهارنظر کرده‌اند.

تازه ترین ها
افتتاح
1404/11/09 - 14:43- هوش مصنوعي

افتتاح پردیس بین‌المللی هوش مصنوعی در دبی

یک مدرسه هوش مصنوعی و کدنویسی مستقر در بریتانیا قصد دارد یک پردیس بین‌المللی در دبی افتتاح کند.

ارائه
1404/11/09 - 14:22- سایرفناوری ها

ارائه ویژگی‌های محافظتی در برابر سرقت توسط اندروید

اندروید در حال ارائه ویژگی‌های محافظتی در برابر سرقت باهدف کاهش کلاهبرداری مالی و محافظت از داده‌های شخصی است.

حمایت
1404/11/09 - 14:21- آمریکا

حمایت کمیسیون تجارت فدرال از احراز هویت سنی آنلاین

یکی از کمیسرهای کمیسیون تجارت فدرال آمریکا می‌گوید احراز هویت سنی در فضای آنلاین می‌تواند راهی مؤثر برای حفاظت از کودکان باشد، بدون آنکه نوآوری یا نقش والدین را تضعیف کند.