about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان تهران ضمن بیان توضیحاتی درباره دولت الکترونیک، آن را تنها راه مبارزه با فساد و رانت دانست.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان تهران با بیان اینکه تنها راه شفافیت، مبارزه با فساد و رانت پیاده سازی دولت الکترونیک است گفت: "اجرای این مهم در دستگاه های اجرایی استان تهران پیگیری می شود."

 مرتضی رضایی مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان تهران با بیان اینکه کوتاه ترین راه رسیدن به شفافیت و مبارزه با رانت و فساد تحقق دولت الکترونیک است، اظهار کرد: "این مهم از اولویت ها و برنامه های وزارت ارتباطات است که انجام آن منوط به همراهی و همکاری مناسب همه دستگاه های اجرایی و حاکمیتی است."

وی یادآور شد: "در این ایام که به علت شیوع ویروس کرونا ضرورت رعایت فاصله اجتماعی و پرهیز از حضور در تجمعات و ادارات یک الزام است؛ توجه به دولت الکترونیک بیشتر شده و دستگاه‌های اجرایی علاقمند هستند خدمات خود را بر بستر شبکه ملی اطلاعات و به صورت الکترونیکی ارائه کنند."

تهران، الگوی سایر استان ها در پیاده سازی دولت الکترونیک
رضایی افزود: "از آنجا که استان تهران به عنوان پایتخت کشور الگوی سایر استان‎ها در پیاده سازی برنامه های دولت الکترونیکی است؛ هرگونه اقدام در این زمینه می تواند اثر کشوری داشته باشد و سایر استان‌ها نیز از این تجربه استفاده کند."

وی تاکید کرد: "اقدامات لازم برای اتصال دستگاه های اجرایی استان به مرکز ملی تبادل اطلاعات انجام شده و در صورت اهتمام و همکاری دستگاه های اجرایی در کوتاه ترین زمان ممکن قابل انجام است."

مدیرکل ارتباطات استان تهران خاطرنشان کرد: "در جشنواره شهید رجایی امسال ارزیابی دستگاه‌های اجرایی استان در خصوص شاخص‌های دولت الکترونیکی توسط کارشناسان این اداره کل انجام شده و از دستگاه های برتر تقدیر خواهد شد."

تازه ترین ها
امکان
1404/08/24 - 17:27- سایرفناوری ها

امکان اتصال گوشی‌های موبایل در ایران به استارلینک فعلاً قابل تحقق نیست

هر چند استارلینک در برخی کشورها آزمایش‌هایی برای ارائه اینترنت مستقیم روی موبایل را آغاز کرده است، اما بررسی‌های فنی و مقرراتی نشان می‌دهد که چنین امکانی در ایران فعلاً قابل تحقق نیست.

ایکس
1404/08/24 - 17:21- توییتر

ایکس «چت» را جایگزین دایرکت کرد

شبکه اجتماعی ایکس از پلتفرم چت به عنوان جایگزین دایرکت رونمایی کرد.

چشم
1404/08/24 - 16:57- ابزارهای هوشمند

چشم رباتیکی که بهتر از چشم انسان می‌بیند

دانشمندان در حوزه رباتیک نرم، شاخه‌ای که ربات‌ها را با موادی انعطاف‌پذیر مانند لاستیک سیلیکونی، ژل یا مواد الاستیک می‌سازد همواره به دنبال توسعه ابزارهایی هستند که بتوانند در کنار انسان‌ها کار کنند.