about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

انتشار شده در تاریخ

اجرای ویندوز 95 در ساعت هوشمند سامسونگ!

این هکر که Corbin Davenport نام دارد، توسعه دهنده وب در گرجستان می باشد و موفق به نصب سیستم عامل ویندوز 95 و Doom در ساعت هوشمند سامسونگ شده است. Doom یکی از تأثیرگذارترین سری بازی‌های رایانه‌ای در سبک اول شخص می باشد که اولین نسخه آن در سال ۱۹۹۴ توسط شرکت id software روانه بازار شد. وی همچنین کلیپی از این دستاورد خود را در وب سایت یوتیوب منتشر ساخته است. 

در ویدئوی منتشر شده، بالا آمدن سیستم عامل ویندوز 95 کاملا به نمایش در آمده است. بر روی صفحه ساعت، کاربر با حرکت انگشت خود همانند موس بر روی دسکتاپ ویندوز حرکت می کند. البته، تجربه لمس در این سیستم عامل نادرست می باشد و این کار بصورت یک دمو به نمایش در آمده است. داونپورت با استفاده از aDosBox،که یک شبیه سازDOS  است و شما می توانید آنرا از فروشگاه Google Play  دانلود کنید، این کار را انجام داده است.

چند روز قبل از ارسال این ویدئو، داونپورت کلیپ دیگری را از بازی Doom منتشر کرد، تیرانداز افسانه ای که اولین بار در سال 1993 منتشر گردید و در حال حاضر توسط این هکر بر روی دستگاه پوشیدنی اندرویدی سامسونگ به اجرا در آمده است.

تازه ترین ها
جریمه
1404/07/09 - 15:57- آمریکا

جریمه ۱.۴ میلیون دلاری شرکت تراکتور ساپلای

آژانس حمایت از حریم خصوصی کالیفرنیا اعلام کرد که این خرده‌فروش بزرگ ملی پذیرفته است مبلغ ۱.۳۵ میلیون دلار بپردازد تا اتهامات مربوط به نقض قوانین حریم خصوصی مصرف‌کنندگان کالیفرنیا را رفع و رجوع کند.

تأکید
1404/07/09 - 15:03- آسیا

تأکید بر موضوع تهدیدات سایبری در مجمع امنیتی باکو 2025

مجمع امنیتی باکو ۲۰۲۵ به تروریسم، تهدیدات سایبری و بحران‌های جهانی می‌پردازد.

مشارکت
1404/07/09 - 14:50- اروپا

مشارکت استونی و اوکراین برای آموزش بیش از 500 متخصص سایبری

استونی و اوکراین آموزش‌های سایبری را برای آموزش بیش از ۵۰۰ متخصص سایبری در اوکراین آغاز کردند.