about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

ماجرای اختلال در برنامه کلاب هاوس توسط اپراتورها چند هفته‌ای می‌شود که سوژه اخبار داخلی است.

 به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی  سایبربان ؛ ماجرای اختلال در برنامه کلاب هاوس توسط اپراتورها چند هفته‌ای می‌شود که سوژه اخبار داخلی است. پس از آنکه کاربران در شبکه‌های اجتماعی از وجود اختلال در کلاب با اینترنت همراه اول، ایرانسل و مخابرات خبر دادند، شایعاتی مبنی بر عمدی بودن این اختلالات مطرح شد. پس از آن مهلت 24 ساعته‌ای برای رفع این اختلال به آنها داده شد و در نهایت پیشنهاد جریمه روزانه 50 میلیاردی اپراتورها در صورت ادامه تخلفات توسط وزارت ارتباطات مطرح شد.

قبول پیشنهاد جریمه روزانه 50 میلیاردی اپراتورها
در جلسه 29 فروردین ماه و به پیشنهاد مشترک وزیرات ارتباطات و فناوری اطلاعات، امور اقتصادی و دارایی و اطلاعات و سازمان برنامه و بودجه کشور، این موضوع مطرح شد که:

“در صورتی که اپراتورها ظرف 24 ساعت از زمان اعلام سازمان نسبت به رفع محدودیت، اختلال یا انسداد اقدام نکنند، سازمان موظف است تا زمان رفع تخلف روزانه تا سقف 50 میلیارد تومان اپراتور متخلف را جریمه کند. اپراتور موظف است با اعلام سازمان تنظیم مقررات مبالغ را به حساب خزانه‌داری کل کشور واریز کند.
در صورتی که پس از یک هفته از اعلام سازمان تنظیم مقررات، اپراتور نسبت به رفع محدویت، اختلال یا انسداد اقدام نکرد، سازمان تنظیم مقررات مجاز است با رعایت وظایف و اختیارات مقرر در اساسنامه و دیگر قوانین و مقررات مربوط، علاوه بر جریمه تعیین شده در بند 2 این تصویب‌نامه، نسبت به تعلیق (لغو موقت) یا کاهش مدت اعتبار پروانه کارور حداکثر به مدت 2 سال اقدام کند. “

حالا با گذشت 5 روز از ارائه این پیشنهاد تواسط مراجع مذکور، هیات وزیران آن را به تصویب رسانده و به اپراتورها ابلاغ کرده است. مشخص نیست که آیا اپراتورهای همراه اول و مخابرات با این ابلاغیه در نهایت تسلیم خواهند شد و از ایجاد اختلالات عمدی دست خواهند کشید و یا مجبور به پرداخت جریمه به حساب خزانه‌داری کل کشور خواهند شد.

بروزرسانی 4 اردیبهشت – اجرایی شدن جریمه 
امروز سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی گزارش فنی اختلال در کلاب هاوس را منتشر کرد که در آن اعلام شده همراه اول با دستکاری DNS کلاب هاوس را مختل کرده و مخابرات و ایرانسل از طریق مسدود کردن IP. این سازمان اعلام کرده که در صورت عدم رفع اختلال، جریمه روزانه 50 میلیارد تومانی از فردا (یکشنبه 5 اردیبهشت) برای سه اپراتور منظور خواهد شد.

تازه ترین ها
سوءاستفاده
1404/04/14 - 21:27- هوش مصنوعي

سوءاستفاده از دیپ‌فیک در مدارس

سوءاستفاده از دیپ‌فیک در مدارس نگرانی‌های قانونی و اخلاقی را افزایش داده است.

راه‌اندازی
1404/04/14 - 20:47- هوش مصنوعي

راه‌اندازی توربین گازی توسط شرکت ایکس اِی آی

شرکت ایکس اِی آی (xAI) باوجود مواجهه با تهدیدات قانونی، تأییدیه راه‌اندازی ۱۵ توربین گازی را دریافت کرد.

ایجاد
1404/04/14 - 19:51- هوش مصنوعي

ایجاد مشاغل جدید توسط خطاهای هوش مصنوعی

خطاهای هوش مصنوعی مشاغل جدیدی را برای متخصصان انسانی ایجاد می‌کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.