about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

مقامات آمریکایی ادعا می‌کنند، شدت حملات سایبری ایران، چین و روسیه به این کشور افزایش یافته است.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان، به نقل از «نیویورک تایمز»؛ مقامات آمریکایی شرح دادند به سختی می‌توان تعداد حملات جاسوسی سایبری به این کشور را مشخص کرد؛ زیرا آن‌ها در بیشتر مواقع اسرار تجاری راهبردی را سرقت می‌کنند، نه داده‌های شخصی مشتریان یا کارمندان که به طور معمول مورد هدف قرار می‌گیرند. تنها شرکت ایرباس بود که در طول هفته‌های گذشته متوجه شد، هکرهای چینی به پایگاه‌های داده‌ی این شرکت نفوذ کرده‌اند.

بسیاری از حملات صورت گرفته از سوی وزارت امنیت داخلی چین،  علیه  اهداف راهبردی مانند ارائه‌دهندگان خدمات اینترنت است که در صدها هزار سازمان و شبکه‌های دولتی گسترش یافته‌اند.

پریسیلا موریاچی (Priscilla Moriuchi)، فردی که هم‌اکنون در پست مدیریت تهدید شرکت امنیت سایبری رکوردد فیوچر (Recorded Future) فعالیت می‌کند، به تازگی گزارشی یک ساله را منتشر کرد. بر اساس ادعای مطرح شده در این سند، چین کمپین‌هایی پنهان را به منظور هک ارائه‌دهندگان خدمات اینترنت غرب اروپای، آمریکا و مشتریان آن‌ها راه‌اندازی کرده است.

بر اساس ادعای رکوردد فیوچر، ویسما (Visma)، ارائه‌دهنده خدمات اینترنتی نروژی که 850 هزار مشتری دارد، تنها یکی از اهداف چین است. هدف از حمله به این شرکت دسترسی گسترده به مالکیت معنوی، طرح‌های راهبردی و ایمیل‌ها مشتریان است که شمال اطلاعات یک شرکت حقوقی آمریکایی نیز می‌شود. این شرکت آمریکایی مسائل مربوط به مالکیت فکری را برای مشتریان حوزه خودرو، درمان‌های بیولوژیکی، داروسازی و فناوری، مدیریت می‌کند.

تشخیص و ردیابی حمله‌ی صورت گرفته به ویسما نسبت به تهاجم‌هایی مشابه که ایمیل‌های آلوده‌ی آن به وضوح با هدف سرقت اطلاعات شخصی منتشر می‌شدند، به سختی قابل‌شناسایی بود. این حمله با سرقت اعتبارنامه نرم‌افزار شخص ثالث شرکت سیتریکس (Citrix) آغاز شد. همچنین به جای استفاده از بدافزاری که به سادگی به چین اشاره می‌کند، از نرم‌افزار مخربی که به راحتی از دارکوب (Dark Web) قابل تهیه است بهره گرفته شده بود.  مهاجمان همچنین به منظور انتقال ایمیل‌ها و فایل‌های سرقت شده از خدمات ذخیره‌سازی آنلاین دراپ باکس (Dropbox) بهره گرفته بودند.

سازمان‌های فدرال همچنین ادعا می‌کنند در تلاش هستند با انجام اقدامات مختلفی کمپین‌های جاسوسی سایبری ایران را از بین ببرند.

Paragraphs
تازه ترین ها
دستورالعمل
1404/11/17 - 00:26- آمریکا

دستورالعمل آژانس امنیت سایبری آمریکا برای تقویت دستگاه‌های اج

آژانس امنیت سایبری و زیرساخت‌های آمریکا با صدور دستورالعملی اجباری، تمام آژانس‌های فدرال را ملزم کرد تا دستگاه‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری قدیمی و پشتیبانی‌نشده را از شبکه‌های خود حذف کنند.

حمله
1404/11/17 - 00:19- جرم سایبری

حمله سایبری گسترده به یکی از بزرگ‌ترین دانشگاه‌های اروپا

دانشگاه «لا ساپینزای» رم، با حدود ۱۲۰ هزار دانشجو، پس از یک حمله باج‌افزاری احتمالی، سیستم‌های رایانه‌ای خود را به مدت سه روز از دسترس خارج کرد.

سیاست‌های
1404/11/17 - 00:11- آمریکا

سیاست‌های جدید سایبری ایالت نوادا

ایالت نوادا در پی یک حمله سایبری در اواخر تابستان که بخش عمده‌ای از زیرساخت‌های این ایالت را تحت تأثیر قرار داد، در حال اجرای سیاست‌های جدیدی است.