about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

وزیر امور خارجه انگلیس در اولین سخنرانی مهم خود درباره مسائل مربوط به امنیت سایبری در نشست CYBERUK مرکز ملی امنیت سایبری انگلیس سخنرانی کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ دومینیک راب (Dominic Raab) با حضور در نشست CYBERUK مرکز ملی امنیت سایبری انگلیس خواستار ائتلاف گسترده‌تری برای پاسخگویی به کشورهای همدست در حملات مخرب سایبری شد.

وزیر امور خارجه انگلیس با یادآوری تهدیدات پیش روی غرب در فضای سایبری، روسیه، چین، کره شمالی و ایران را به تلاش برای خرابکاری، دزدی و سرقت از سیستم‌های بین‌المللی متهم کرد.

راب در سخنرانی خود مدعی شد:

برخی از این تلاش‌ها باهدف سرقت و اخاذی انجام می‌شود، اما اغلب اوقات صرفاً متمرکز بر خرابکاری و اخلال هستند و  خرابکارانی در مقیاس صنعتی در قرن 21 هستند؛ اما این به معنای تصادفی بودن آن نیست.

اتهامات دومینیک راب هم‌زمان‌شده با حمله سایبری به شرکت توزیع نفت کولونیال پایپ لاین آمریکا که پلیس فدرال آمریکا آن را به گروه هکری دارک ساید DarkSide روسیه نسبت داده است.

اگرچه رسانه‌های مختلف آمریکایی این حمله را به روسیه نسبت می‌دهند؛ اما جو بایدن رئیس‌جمهور آمریکا گفته هیچ مدرکی مبنی بر اینکه روسیه پشت این حمله باشد وجود ندارد.

منبع:

تازه ترین ها
همکاری
1404/07/14 - 17:57- هوش مصنوعي

همکاری استراتژیک AMD و OpenAI جهت گسترش زیرساخت‌های هوش مصنوعی

شرکت‌های AMD و OpenAI امروز از توافق‌نامه‌ای برای تأمین 6 گیگاوات توان پردازشی جهت پشتیبانی از زیرساخت هوش مصنوعی نسل بعدی OpenAI با استفاده از چند نسل از پردازنده‌های گرافیکی AMD Instinct خبر دادند.

هوش
1404/07/14 - 17:54- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی دانشگاه امیرکبیر ارتفاع امواج دریایی را پیش بینی می‌کند

پژوهشگران دانشگاه صنعتی امیرکبیر موفق به توسعه یک مدل نوآورانه مبتنی بر یادگیری ماشین شده‌اند که می‌تواند ارتفاع موج شاخص را با دقتی بین ۹۳ تا ۹۷ درصد پیش‌بینی کند.

گوگل
1404/07/14 - 17:52- سایرفناوری ها

گوگل محدودسازی نصب برنامه از منابع غیررسمی در اندروید را تأیید کرد

گوگل مدعی است که این تغییرات جدید به ارتقای امنیت کاربران منجر خواهد شد.