about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

مایکروسافت مدعی شد بر اساس یافته‌های این شرکت کمپین ترامپ و بایدن هدف حملات سایبری قرارگرفته است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ شرکت مایکروسافت مدعی است حملات سایبری را شناسایی کرده که کمپین ترامپ و بایدن را هدف حمله قرار داده‌اند. بر اساس ادعاهای مایکروسافت این اقدامات نشان از آن دارد که گروه‌های فعال خارجی برای هدف قرار دادن انتخابات 2020 عزم خود را جزم کرده‌اند.

مسئولین این شرکت همچنین مدعی شدند بر اساس مشاهدات و اطلاعات آنان، این حملات از سوی ایران، روسیه و چین بوده که بیشتر این حملات شناسایی و متوقف شده‌اند. علاوه بر این، ما شرکت‌ها و افرادی که هدف این حملات قرارگرفته بودند را از این موضوع مطلع کردیم؛ بااین‌حال شخصیت‌های سرشناس برای کمک به کاهش مشکلات باید از ابزارهای امنیتی استفاده کنند؛ زیرا این کار به‌طورکلی باعث محافظت از نامزدها، کمپین‌ها و دموکراسی خواهد شد.

مقامات مایکروسافت در ادامه خاطرنشان کردند، شناخت این حملات در سطح فردی و دولتی ضروری است. مقامات یادشده مسئله را این‌گونه بیان کردند:

بسیار مهم است تمام کسانی که در سراسر دنیا به‌صورت مستقیم و غیرمستقیم درگیر دموکراسی هستند، باید نسبت به این تهدیدات آگاه بوده و اقداماتی انجام دهند تا از شخصیت شغلی و خصوصی خود محافظت کنند.

مقامات یادشده در انتها خاطرنشان کردند:

هر که از دموکراسی امن حمایت می‌کند باید نماینده خود را نسبت به مسائل امنیتی آگاه کند و اعضای سازمان‌ها نیز باید امنیت خود را تقویت کنند. به‌این‌ترتیب همه می‌توانند بدون نگرانی از دخالت خارجی‌ها در انتخابات شرکت کنند.

منبع:

تازه ترین ها
همکاری
1404/07/14 - 17:57- هوش مصنوعي

همکاری استراتژیک AMD و OpenAI جهت گسترش زیرساخت‌های هوش مصنوعی

شرکت‌های AMD و OpenAI امروز از توافق‌نامه‌ای برای تأمین 6 گیگاوات توان پردازشی جهت پشتیبانی از زیرساخت هوش مصنوعی نسل بعدی OpenAI با استفاده از چند نسل از پردازنده‌های گرافیکی AMD Instinct خبر دادند.

هوش
1404/07/14 - 17:54- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی دانشگاه امیرکبیر ارتفاع امواج دریایی را پیش بینی می‌کند

پژوهشگران دانشگاه صنعتی امیرکبیر موفق به توسعه یک مدل نوآورانه مبتنی بر یادگیری ماشین شده‌اند که می‌تواند ارتفاع موج شاخص را با دقتی بین ۹۳ تا ۹۷ درصد پیش‌بینی کند.

گوگل
1404/07/14 - 17:52- سایرفناوری ها

گوگل محدودسازی نصب برنامه از منابع غیررسمی در اندروید را تأیید کرد

گوگل مدعی است که این تغییرات جدید به ارتقای امنیت کاربران منجر خواهد شد.