about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

وزارت خزانه‌داری آمریکا در جدیدترین اتهامات و اقدامات خود سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و برخی شرکت‌های مرتبط با آن را تحریم کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ وزارت خزانه‌داری آمریکا در اتهامات اخیر خود مدعی شد، پنج سازمان ایرانی را به اتهام تلاش برای نفوذ در انتخابات ایالات‌متحده از طریق برنامه‌های اطلاعاتی غیرقانونی و تلاش برای ایجاد اختلاف، تحریم کرد.

وزارت خزانه‌داری آمریکا در ادامه مدعی شد، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، یک شرکت فرعی مرتبط با این سازمان، نیروی قدس سپاه و شرکت‌های رسانه‌ای مرتبط با نیروی قدس سپاه سازمان‌های تحریم شده از سوی این وزارت خانه هستند و این تحریم‌ها بخشی از اقدامات دولت فدرال برای عقب راندن عملیات نفوذ خارجی‌ها در کمتر از دو هفته مانده به انتخابات است.

رسانه‌های ایرانی متهم به استفاده از مقالات انگلیسی‌زبانی هستند که روایت‌های نادرست را برای ایجاد اختلاف در بین مخاطبان آمریکایی تقویت می‌کردند.

این وزارت خانه در اطلاعیه‌ای با اشاره به یکی از شرکت‌ها مدعی شد:

این شرکت در تابستان امسال آماده انجام یک سری عملیات نفوذ به مردم آمریکا قبل از انتخابات ریاست جمهوری بوده است.

به دنبال این تحریم‌ها رئیس سازمان جاسوسی آمریکا جان رتکلیف (John Ratcliffe) در نشستی مطبوعاتی ضمن اتهام زنی علیه ایران مدعی شد، ایران در ارسال ایمیل‌های تهدیدآمیز به رأی‌دهندگان آمریکایی دست دارد.

مقامات و شرکت‌های فناوری آمریکا مدعی هستند، در ماه‌های منتهی به انتخابات با حذف حساب‌های جعلی و از بین بردن برخی زیرساخت‌های فناوری اطلاعات به دنبال حذف اطلاعات نادرست هستند. آن‌ها بر این باورند که این رویکرد نسبت به انتخابات 2016 فعالانه‌تر است؛ زیرا در آن زمان دولت فدرال و شرکت‌های فناوری به دلیل کند بودن واکنش در برابر اقدامات ضداطلاعات روسیه موردانتقاد قرار گرفتند.

به گفته محققان بخش خصوصی آمریکا، ایران دارای یک دستگاه عملیات اطلاعات با منابع کافی است که می‌تواند از آن استفاده کند. وزارت دادگستری آمریکا در اوایل این ماه مدعی شده بود 92 دامنه اینترنتی را که سازمان‌های ایرانی، ازجمله سپاه پاسداران، در فعالیت‌های خود استفاده می‌کردند، توقیف کرده است.

در انتها هم جان هولتکوئیست (John Hultquist) یکی از مدیران تحلیلگر آمریکایی خاطرنشان کرد:

ایران در حوزه عملیات اطلاعات به یک بازیگر پرکار تبدیل‌شده و این قابلیت مانند قابلیت حملات سایبری آن‌ها در حال تکامل است.

منبع:

تازه ترین ها
تهدید
1404/10/06 - 13:43- امنیت زیرساخت

تهدید سلامت روان توسط امنیت سایبری

فشار دائمی مقابله با حملات سایبری، به‌ویژه برای مدیران ارشد امنیت اطلاعات، به بحرانی خاموش در حوزه سلامت روان تبدیل شده که پیامدهای آن فراتر از فرسودگی شغلی است.

ناتو
1404/10/06 - 13:35- جنگ سایبری

ناتو و تهدید روسیه: کشورهای حوزه بالتیک

نفوذهای مکرر پهپادها و نقض حریم هوایی چندین کشور اروپایی توسط روسیه در طول سال ۲۰۲۵، همراه با مجموعه‌ای از حملات سایبری، صرف‌نظر از سرنوشت جنگ در اوکراین، موجب افزایش نگرانی‌ها درباره رشد تهدید روسیه علیه کشورهای اروپایی در سال‌های پیشِ رو شده است.

سرمایه
1404/10/06 - 13:24- آسیا

سرمایه گذاری ژاپن در حوزه نیمه‌رسانا‌ و هوش مصنوعی

دولت ژاپن سرمایه‌گذاری خود را در حوزه نیمه‌رسانا‌ها و هوش مصنوعی افزایش می‌دهد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.