about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

وزارت خزانه‌داری آمریکا در جدیدترین اتهامات و اقدامات خود سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و برخی شرکت‌های مرتبط با آن را تحریم کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ وزارت خزانه‌داری آمریکا در اتهامات اخیر خود مدعی شد، پنج سازمان ایرانی را به اتهام تلاش برای نفوذ در انتخابات ایالات‌متحده از طریق برنامه‌های اطلاعاتی غیرقانونی و تلاش برای ایجاد اختلاف، تحریم کرد.

وزارت خزانه‌داری آمریکا در ادامه مدعی شد، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، یک شرکت فرعی مرتبط با این سازمان، نیروی قدس سپاه و شرکت‌های رسانه‌ای مرتبط با نیروی قدس سپاه سازمان‌های تحریم شده از سوی این وزارت خانه هستند و این تحریم‌ها بخشی از اقدامات دولت فدرال برای عقب راندن عملیات نفوذ خارجی‌ها در کمتر از دو هفته مانده به انتخابات است.

رسانه‌های ایرانی متهم به استفاده از مقالات انگلیسی‌زبانی هستند که روایت‌های نادرست را برای ایجاد اختلاف در بین مخاطبان آمریکایی تقویت می‌کردند.

این وزارت خانه در اطلاعیه‌ای با اشاره به یکی از شرکت‌ها مدعی شد:

این شرکت در تابستان امسال آماده انجام یک سری عملیات نفوذ به مردم آمریکا قبل از انتخابات ریاست جمهوری بوده است.

به دنبال این تحریم‌ها رئیس سازمان جاسوسی آمریکا جان رتکلیف (John Ratcliffe) در نشستی مطبوعاتی ضمن اتهام زنی علیه ایران مدعی شد، ایران در ارسال ایمیل‌های تهدیدآمیز به رأی‌دهندگان آمریکایی دست دارد.

مقامات و شرکت‌های فناوری آمریکا مدعی هستند، در ماه‌های منتهی به انتخابات با حذف حساب‌های جعلی و از بین بردن برخی زیرساخت‌های فناوری اطلاعات به دنبال حذف اطلاعات نادرست هستند. آن‌ها بر این باورند که این رویکرد نسبت به انتخابات 2016 فعالانه‌تر است؛ زیرا در آن زمان دولت فدرال و شرکت‌های فناوری به دلیل کند بودن واکنش در برابر اقدامات ضداطلاعات روسیه موردانتقاد قرار گرفتند.

به گفته محققان بخش خصوصی آمریکا، ایران دارای یک دستگاه عملیات اطلاعات با منابع کافی است که می‌تواند از آن استفاده کند. وزارت دادگستری آمریکا در اوایل این ماه مدعی شده بود 92 دامنه اینترنتی را که سازمان‌های ایرانی، ازجمله سپاه پاسداران، در فعالیت‌های خود استفاده می‌کردند، توقیف کرده است.

در انتها هم جان هولتکوئیست (John Hultquist) یکی از مدیران تحلیلگر آمریکایی خاطرنشان کرد:

ایران در حوزه عملیات اطلاعات به یک بازیگر پرکار تبدیل‌شده و این قابلیت مانند قابلیت حملات سایبری آن‌ها در حال تکامل است.

منبع:

تازه ترین ها
نشت
1404/04/13 - 12:53- آسیا

نشت اطلاعاتی در شرکت اِس کِی تلکام کره جنوبی

کره جنوبی، شرکت مخابراتی اِس کِی تلکام را به دلیل نشت اطلاعات عمدی جریمه کرد.

همکاری
1404/04/12 - 23:45- سایرفناوری ها

همکاری اُپن اِی آی و اوراکل در زمینه گسترش مرکز داده

شرکت‌های اُپن اِی آی و اوراکل برای گسترش عظیم مرکز داده هوش مصنوعی همکاری می‌کنند.

اعمال
1404/04/12 - 22:38- هوش مصنوعي

اعمال قوانین هوش مصنوعی تا پایان سال ۲۰۲۵ در اتحادیه اروپا

اتحادیه اروپا اعلام کرد که آیین‌نامه‌ای برای کمک به شرکت‌ها در رعایت قوانین هوش مصنوعی اعمال می‌شود.