about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

انتشار شده در تاریخ

اتهام جدید گرجستان علیه روسیه

گرجستان روسیه را متهم به حملات سایبری علیه سایت‌های رسمی خود کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ افرادی ناشناس در سال 2019 حملات گسترده‌ای علیه سایت‌های رسمی گرجستان و سایت رسمی سالومه زورابیشویلی (Salome Zourabichvili)، رئیس‌جمهور این کشور و شبکه‌های رادیوتلویزیونی ایمدی (Imedi)، مایسترو (Maestro) و جی‌دی‌اس (GDS) تدارک دیده بودند. 

آن‌ها پس از نفوذ به سایت رسمی ریاست جمهوری گرجستان تصویر میخاییل ساآکاشویلی (Mikheil Saakashvili)، رئیس‌جمهور اسبق این کشور را به همراه پرچم گرجستان به‌جای عکس رئیس‌جمهور کنونی منتشر کرده و بالای آن جمله «I"ll be back» را نوشته بودند. این حملات علیه بیش از دو هزار سایت انجام‌شده و قربانیان آن نهادهای دولتی، قضایی، شرکت‌ها و رسانه‌ها بوده‌اند.

نشریه زد‌دی‌نت گفته بود این عملیات از طریق نفوذ به شرکت ارائه‌دهنده خدمات میزبانی وب پرو سرویس (PRO-Service) رخ‌داده که نهادهای دولتی، رسانه‌ها و شرکت‌های خصوصی از مشتریان آن هستند. شرکت پرو سرویس این موضوع را تأیید کرده و گفته بود بیش از 15 هزار مشتری تحت تأثیر این حملات قرارگرفته‌اند. 

ایرینا شنگلیا (Irina Shengeliia)، مشاور ریاست جمهوری گرجستان در امور رسانه نیز عنوان کرده بود هنوز عامل حملات شناسایی نشده است.

اکنون پس از گذشت چندین ماه از این حادثه سالومه زورابیشویلی انگشت اتهام را به سمت سازمان اطلاعات ارتش روسیه نشانه رفته و حملات یاد شده را جنگی هیبریدی از سوی روسیه قلمداد کرده است.

انگلیس، آمریکا، کانادا، هلند و لهستان نیز روسیه را عامل این حملات معرفی کرده‌اند. 

مقامات روسیه در واکنش به این ادعا متذکر شده‌اند این کشور در امور داخلی گرجستان دخالت نکرده و نمی‌کند.

مقامات وزارت امور خارجه روسیه این اتهامات را نوعی روسیه هراسی تلقی کرده و گفته‌اند منطقی نیست که یک ارگان روسیه، فردی را تبلیغ کند که روابط دو کشور را تضعیف کرده است.  

منبع:

تازه ترین ها
همکاری
1404/05/27 - 12:12- آمریکا

همکاری فاکسکان و سافت‌بانک در پروژه استار گیت

فاکسکان و سافت‌بانک تجهیزات مرکز داده را در اوهایو برای پروژه استار گیت تولید می‌کنند.

میزان
1404/05/27 - 12:07- اروپا

میزان پوشش بیمه سایبری در سال 2025

تنها ۴۷ درصد از مشتریان واجد شرایط، پوشش بیمه سایبری در سال ۲۰۲۵ دارند.

نیمی
1404/05/27 - 11:56- اقیانوسیه

نیمی از کاربران اینترنت استرالیا قربانی جرایم سایبری

طبق گفته مؤسسه جرم‌شناسی استرالیا، تقریباً نیمی از کاربران اینترنت در این کشور، قربانی جرایم سایبری هستند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.